Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
jpieper

geest-spook -of ufo? ? ? ? ?

drie dagen na dat een dierbare in deze flat was overleden, verscheen deze merkwaardige geest? toeval of is er meer tussen hemel en aarde ?

23 reacties

worniegoe 25 February 2011
welke geest??
pino 25 February 2011
waar zie jij een geest dan?
jans... 25 February 2011
ik zie wel wat je bedoeld...maar het is nogal veraf om te kunnen zeggen hoe of wat... er zweeft daar iets bij de flat ...(althans zo lijkt het``
anno 25 February 2011
of een vlekje op de lens?
Jeroen 25 February 2011
Ik denk dat het een poltergeist is.... Ga toch weg met die flauwekul...
Kate 25 February 2011
Ik zie wat je bedoeld en ik snap wat je bedoeld !!!
wieweet 25 February 2011
Echt weer typisch zeeuws die reacties. Mensen wij weten toch ook niet wat er na iemands dood gebeurd? Er zijn genoeg bewijzen dat er echt wel meer is tussen hemel en aarde en wie weet kon deze persoon nog geen afstand doen van zijn/haar aardse bestaan en huisje?.? Het zou zomaar kunnen!
Jeroen 25 February 2011
Typisch om gelijk te denken aan geesten etc. bij een "vlekje". Alle veel meer voor de hand liggende oorzaken doen niet eens meer ter zake. Zou het misschien een vuiltje op de lens zijn? Of een weerkaatsing van licht? Een waterdruppeltje op de lens? Nee hoor, allemaal veel te voor de hand liggend. Het moet wel een spook zijn... Waarschijnlijk zijn de `stervormige lichten´ die je overal bij de grootste flat ziet ook geesten die de weg naar het hiernamaals niet kunnen vinden...
jans.. 25 February 2011
jeroen....natuurlijk zoals je zegt...kan best (en ook het meest waarschijnlijke) een verklaarbare oorzaak zijn.... maar ach ... laat het ``spannend ``blijven...en wat fantasie kan immers geen kwaad....
j,pieper 25 February 2011
vlek of waterdruppel kunnen jullie uitsluiten want ik heb meerdere opnames achterelkaar gemaakt eerst kreeg ik een aura achtige licht , toen deze foto en daarna is niets meer te zien op andere foto,s . (blijf alleen nog een vals lichtschijnsel over) .maar de overledene woonde wel op die verdieping waar het groen schijnsel zweeft.
Jeroen 25 February 2011
Dan zijn alle logische verklaringen inderdaad uitgesloten en kan het niets anders zijn dan een geest die op zoek is naar de weg naar het hiernamaals.......zucht.
geest 25 February 2011
hey pieper ik geef je gelijk dat het een indentiteit is mensen die zoiets nog nooit gezien hebben zouden het ook nooit kunnen geloven ik heb mijn eigen famielid gezien dus ik weet dat ze bestaan als je zeker wil weten neem de foto naar een paraganost want ik vind deze foto echt uniek gemaakt op het juiste moment als iemand overlijd dan ja komen ze altijd terug op hun plekje in mijn ogen goed gedaan !
Martine 25 February 2011
Mooi ....vergroot hem maar eens uit.Echt heel apart..!!
Otto Vosveld 25 February 2011
Een hele bijzondere foto ! Als je hem op je scherm 400% vergroot, zie je goed wat de fotograaf bedoelt.......
Roze-Riet 25 February 2011
Ik vind het heel bijzonder. Hoe kwam je er trouwens bij om s'avonds juist daar een foto te maken?
jans... 25 February 2011
toch nog eens goed gekeken....ik moet toegeven het is niet uit te sluiten dat daar iets was waar we eigenlijk weinig vanaf weten....(zo ook de paraganosten onder ons....want die wantrouw ik als geen ander....`(de reden hiertoe is maar al te vaak gebleken na ontmaskering) blijft over...een intrigerende foto........
j,pieper 25 February 2011
ik maakte toevallig enkele avond-foto,s van de flat. heb er die avond diverse gemaakt. om te kijken welke het beste waren. toen ik ze bekeek kwam dit tevoorschijn . en toen stonden we raar tekijken daar er op die verdieping een persoon drie dagen geleden overleden was. er verscheen eerst een aura -daarna deze foto, en de rest van de foto,s is geen verschijnsel meer op te zien.
jans... 25 February 2011
wat opvalt is het felle gallerij licht op die plek..verder is alles gedimpt licht... hoe meer ik kijk ..des te bijzonder ik de foto vind.....
tilly 25 February 2011
heel bijzonder,je kunt er inderdaad mee naar een paragnost gaan,ikzelf ben geweest bij marga,in het joh,postkwatier zei is erg goed en betrouwbaar,ze heeft ook een side,kan zogauw haar kaartje niet vinden,ben erg benieuw wat zei ziet.
Arno 25 February 2011
Dit is een prachtfoto meneer Pieper. Alleen is een foto een momentopname, vergelijkbaar met een enkel woord uit een dik boek. Wat mij betreft is dit geen fout op de foto, een vuiltje op de lens of een insekt. Wat het wel is blijft onverklaarbaar. Ikzelf geloof er in door persoonlijke ervaringen en wat een ander denkt moet ie zelf weten. Nogmaals een klasse A foto. @geest: het is entiteit, geen indentiteit
Huhuh.. 26 February 2011
Is het nu al typisch Zeeuws als je deze onzin niet gelooft? Zeg, wieweet, kraak je eigen boerenfamilie af en ga lekker verder met je navelstaargedoe!
wieweet 27 February 2011
@huhuh dus jij hebt alle wijsheid in pacht joh?Wat ik bedoel met typisch zeeuwse reacties is dat wat de boer niet kent dan ook maar meteen niet bestaat. Het enige wat ik bedoel te zeggen is dat men best wat meer open mag staan voor "onverklaarbare dingen". Ik blijf het heel intrigerend vinden, maakt mij niet uit wat al die koele kikkers zeggen!
Huhuh.. 01 March 2011
Wat de boer, lees: wieweet niet kent. Dus toch.