Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
joop verhage

roestige steiger

9 reacties

Fotograaf 22 February 2011
Dit is nu wat je noemt een slechte foto,alles op elkaar gepropt , bar en boos hier zit niemand op te wachten Joop.
ijspelder 22 February 2011
Dit is nou wat je noemt een slechte manier van kritiek geven en dan nog lekker anoniem ook. Als je geen opbouwende zaken te melden hebt is het wellicht beter geen reactie te geven. Mag ik vragen onder welke naam Fotograaf zijn/haar foto's plaatst? Niet om zinloze opmerkingen te plaatsen maar misschien wat opbouwende zaken te melden.
Riet de R. 22 February 2011
Ja, Joop dat is slecht onderhouden of ouderdom?....de bruin/oranje kleuren in vele tinten zijn wel bijzonder.
Eddy 22 February 2011
Ik zou mij wel iemand kunnen voorstellen die niet met zijn eigen naam kritiek zou leveren. Ik vind het een duidelijke, scherpe foto en daar gaat het toch ook om.
Piet 22 February 2011
Natuurlijk mag iedereen over alles een mening hebben en die ook nog ventileren, maar zo gauw je er een ander bij betrekt, WE, ga je in de fout. Wie zijn WE? Ik vind het een prima foto met mooie kleuren.
Nostalgrietje 22 February 2011
Mij spreekt de foto ook wel aan. Op deze manier krijg je juist een goed beeld van de vervallen staat. En volgens mij is dat het thema van deze foto.
Elvira Taelman 22 February 2011
Ik vind het een fraaie foto met hele mooie kleuren!
joop 22 February 2011
Deze foto hoort bij een serie, zodat je een idee krijgt in welke omgeving de close-up`s gemaakt zijn. Riet: allebei, slecht onderhouden en ouderdom. Heb verder geen zin om op alles te reageren. Voor opbouwende kritiek hou ik me altijd aanbevolen.
JULLIE 27 February 2011
"WE",getuigt misschien wel van een zgn. 'meervoudige persoonlijkheidsstoornis"? Voor de rest alvast een fijne werkweek WE!! Je collega's zullen wel weer blij zijn je te zien en horen morgen ! Ze zullen je echt gemist hebben en kijken vol verlangen naar je uit .WE gaan er weer voor deze week....zullen ze denken!

Trefwoorden
steiger roest