Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Tim A

Foto van het jaar 2010

Bron: gemeente vlissingen,nl Foto en gedicht van het jaar 2010 bekendgemaakt Gepubliceerd op 02 februari 2011 Burgemeester René Roep maakte dinsdag 1 februari in Bibliotheek ‘t Spui bekend dat Tim Adriaanse de jaarwinnaar is geworden van de fotowedstrijd 2010. Uit twaalf genomineerde maandwinnaars is hij gekozen als winnaar door een vakjury onder voorzitterschap van Lex de Meester. Winnaar fotowedstrijd Tim Adriaanse uit Oost-Souburg sleepte de derde Foto van het Jaar binnen. Hij is daarmee de laatste jaarwinnaar van de wedstrijd die hiermee definitief is afgesloten. Adriaanse won met zijn foto van de winterlichtinstallatie die vorige winter te zien was in het Stadspark van Vlissingen. De vakjury en rapportage De vakjury bestond uit Lex de Meester (vakfotograaf), Anne-Bouk van der Hoeven (lichtkunstenares) en Eduardus Lee (vakfotograaf). De jury koos de foto om zijn onderscheidende onderwerpskeuze: ‘Het belicht Vlissingen als kunststad. Een spel van licht en kleur, een nachtfoto met een bijzondere compositie. Een abstract beeld waarin de contouren van de stad desondanks prominent in beeld blijven’.

9 reacties

Harold 02 februari 2011
IDD een winnaar van een plaat.
--- 02 februari 2011
Dit effect heb ik op een website ook wel eens verkregen en vond het nep nep nep. Ik feliciteer de maker van de foto, maar vind het niet terecht.
criticus 02 februari 2011
Prachtige foto en een terechte winnaar!
--- 02 februari 2011
Als dit soort foto de foto van het jaar (!) wint zouden er verschillende categoriën moeten: getruukt en niet getruuk. Nog niet zo lang geleden had ik hetzelfde effect, ik geloof toen ik inzoomde op een webcam. Dit vind ik echt geen winnenden foto, maar meningen verschillen blijkbaar. Ik heb echt mooiere foto's gezien - zonder trucage - die naar mijn mening de titel meer verdiende.
criticus 02 februari 2011
Beter kijken voor u uw ondeskundig commentaar levert...... Er is niks getruukt aan deze foto! Als u een Vlissinger bent zou u kunnen weten dat deze scène er precies zo uit zag indertijd....
--- 02 februari 2011
Tuurlijk
Elvira Taelman 03 februari 2011
Van Harte Gefeliciteerd. Prachtige foto!
Rian W 03 februari 2011
Gelukkig durft ------ niet met naam te komen, is dit jaloezie? Ik durf het niet te zeggen, maar vind het wel een terechte winnaar!! Apart en mooi gedaan!!
Tim Adriaanse 03 februari 2011
Hartelijk dank voor de reactie's. Even ter verduidelijking. Het is geen truukfoto! Wel heb ik rond het centrum van de foto, zwart/wit en wazig gemaakt.(in Picasa) Met vr gr Tim