Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Hans Neels

Rotzooi op de Kaloot

Typisch na de herfst, veel rommel op het strandje bij de Kaloot

4 reacties

magda 24 januari 2011
veel komt van schepen,maar in vlissingen komt ook van hier,want een prullebak is soms teveel moeite vooral glas is gevaarlijk. maar u foto is orgineel.
job 24 januari 2011
Das geen rotzooi maar vooruitgang, Er moet productie gedraait worden om de hypotheek te betalen. Twee keer op vakantie enz, enz. Bedankt babyboomers voor deze op olie gebaseerde economie.Dat beetje vervuiling hoort nou eenmaal bij vooruitgang, Thermphos, borsele2, vervuilde stookolie om nog meer rendement te halen. Oh ja en natuurlijk water uit een plastic flesje.
ijspelder 24 januari 2011
Die rotzooi blijft een probleem. Maakt niet uit hoeveel moeite en tijd Nederland Schoon er in steekt. Het is inderdaad een metaliteitskwestie. men heeft er geen idee van hoeveel dierenleed er met deze rotzooi wordt aangericht. Vogels, krabben en kreeften verwart in nylondraad. Vogels, vissen en walvisachtigen verhongeren omdat zij plastic in hun maag hebben, hierdoor verdwijnt het honger gevoel. Blikjes tijdens het maaiten versnippert vormen een soort scheermesjes in het hooi en veroorzaken maagbloedingen bij de dieren die dit hooi eten. Het enige dat helpt is blijven opruimen en kinderen er op blijven attenderen.
Otto Vosveld 24 januari 2011
Hier liggen dingen bij, die zeker niet van kinderen afkomstig zijn....... Ouderen dienen het goede voorbeeld te geven, maar lappen dat aan hun laars !!.....

Trefwoorden
kaloot