Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 12
Riet de R

in de duinen

Westenschouwen

10 reacties

Ton. 11 January 2011
een mooie opname ,van een mooi strand !!!!
Gert 11 January 2011
mooie scherpe foto!
Piet 11 January 2011
Mooie foto. De palen staan mooi recht. Toch zou ik overwogen hebben de rij palen vanonder uit de hoek te laten vertrekken, maar ik was daar niet en mogelijk was er dan iets storends in beeld gekomen.
Riet de R. 11 January 2011
@ Piet: Hoe zeg je dat:...m'n eigen schaduw stond dan in de weg of anders gezegd of m'n armen tekort. 'kHeb wel wat pogingen gedaan om jouw geopperde versie te creeeren....volgende keer beter.
Piet 11 January 2011
Kan allemaal gebeuren, Riet en het pleit voor degene die daarop let. Te veel mensen kijken alleen maar of, maar niet HOE het er op komt.
Elvira Taelman 11 January 2011
Prachtige foto met mooie kleuren.Je hebt het niet altijd voor het zeggen hoe je foto's wilt maken vanwege storende objecten of als er bv achter je een sloot ligt of dat er veel modder ligt en andere dingen waar je niet in kunt staan enz. Ik vind dit een prachtige foto en het stoort me niet als de paaltjes niet uit de hoek komen.
Miss Terry 11 January 2011
Mooie foto, en idd soms gaat het niet zoals je het wil, Ik kijk er ook wel naar, maak ook meestal een aantal foto's van het zelfde uit andere hoeken, en op de pc zie dan wel welke het beste lijkt.
Eddy Kroes 11 January 2011
Over smaak valt niet te twisten,maar deze is heel mooi.
jjmondeel 12 January 2011
Heel mooie foto.!!!!
Piet 13 January 2011
Uit welke hoek wat dan ook komt stoort ook mij niet. Mijn bedoeling is alleen om makers van foto's in dit geval, er op attent te maken dat een andere kijk een heel andere en soms ook veel mooiere of interessantere foto kan opleveren.