Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Gerda Franssens-de bruyne

LAATSTE FOTO

Iedereen bedankt voor al de goedbedoelde reactie's en tips. En misschien ontmoeten we elkaar nog ergens op een site waar neerhalende opmerkingen niet worden toegelaten.

17 reacties

marco.p 10 January 2011
Mooie macro ! ( sorry Gerda, ik heb het niet gezien/ik ben ook geen voorstander van neerhalende kritiek & vind het jammer dat je weg gaat )
criticus 10 January 2011
Jammer, weer iemand die regelmatig prachtig materiaal plaatst die er de brui aan geeft..... Ik heb alle foto's van de laatste maand of zo bekeken en ben zegge en schrijven een (1) negatieve neerhalende opmerking tegengekomen bij uw foto's......... .Wellicht kunt u uw incasseringsvermogen wat opschroeven?
Hilda 11 January 2011
Laatste foto...ik werd nieuwsgierig. Waarom laatste foto ? Ik ben gaan kijken naar eerder door jou gemaakte foto's. Dan zie ik mooie foto's maar ook regelmatig onscherpe foto's... Richard gaf bij een foto het advies om handmatig scherp te stellen. Ik ben het volledig met hem eens ! Kritiek...haal daar je voordeel uit, je kunt er veel van leren.
Nelly Z. 11 January 2011
Prachtige foto...jammer dat je er mee stopt!
Gerda F. 11 January 2011
Hilda ik ben zeker niet tegen kritiek heel graag zelfs.Daarvoor wil ik ook net mijn foto's plaatsen !!!!!! En er ook van leren..... dat heb ik ook altijd gezegd.Ik bedoel met neerhalende kritiek iets waar je niets mee op schiet en je foto's belachelijk maken.Daar ligt voor mij de grens.Dat zou ik ook nooit doen bij iemand anders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gerda F. 11 January 2011
Sorry criticus.Maar aangezien dit mijn hobby is hoef ik het ook niet te incasseren en me af te vragen bij elke foto die ik plaats welke onzin ze er nu weer bij gaan zetten.Als ze je eenmaal gevonden hebben komen der toch gegarandeerd meer onnozele opmerkingen.Ik wil er van leren en er zijn siti's genoeg waar zulke mensen er direct uitgedonderd worden en de gezonde kritiek overblijft. In ieder geval bedankt voor jullie reactie's
Gerda F. 11 January 2011
Dat hier net boven bevestigd het alleen maar. Ga er verder geen woorden meer aan vuil maken.
criticus 11 January 2011
Ik begrijp het ook wel Gerda, maar ik vind het jammer. Het probleem komt vooral doordat Zeelandnet niet of nauwelijks modereert hier. Dat zorgt er helaas wel voor dat straks geen enkele serieuze foto amateur zijn foto's nog hier wil plaatsen. Er zouden ook wat meer plaatsers moeten protesteren, als ik de enige ( met Piet) blijf die tegen de wantoestanden ageert schiet het niet op..... (als je leest wat ik af en toe over me heen krijg.....)
M. van Gelderen 11 January 2011
@criticus. een vraagje,wanneer kom jij nu eens met je eigen naam en met mooie foto's
criticus 11 January 2011
Daar gaan we weer meneer van Gelderen....nogmaals dan: Ik plaats foto's, al zolang deze site bestaat. In tegenstelling tot Piet doe ik de kritieken onder pseudoniem en hou ik beide accounts strikt gescheiden. Ik moet er niet aan denken hoe "objectief" de commentaren onder mijn foto's zullen zijn als ik die als criticus plaats. ( Piet weet erover mee te praten......)
Piet 11 January 2011
Heel erg jammer.Gerda. Dan is er weer iemand bijgekomen die kwalitatief, ( ik zeg het heel voorzichtig), boven het gemiddelde uitsteekt en die geeft, naar mijn bescheiden mening, veel te gemakkelijk de pijp aan Maarten. Ik weet er idd, zoals criticus aangeeft, over mee te praten en een vriendin zei toen, "Dan stop je er toch mee"? Maar ik voel er niks voor die eikels hun zin te geven. Ze kunnen me wat.
Elvira Taelman 11 January 2011
Ik vind het jammer dat je geen foto's meer plaatst. Ik vind je foto's prachtig! Maar ik kan je goed begrijpen. Het wordt nu echt hoog tijd dat Zeelandnet eens goed gaat kijken wat er binnen komt op Zeeland Foto. Ook als het heel erg is, bv schunnig, duurt het veel te lang voordat er iets verwijderd wordt. Opbouwende kritiek is soms nuttig, daar heb ik geen moeite mee, maar iemand zonder reden afbreken of belachelijk maken is kwetsend. En zoals je zegt: het is een hobby. Het moet wel leuk blijven natuurlijk. Je doet het voor je ontspanning en niet om je steeds te ergeren. Ik wens je nog veel fotoplezier en al het goede. Misschien zien we nog eens foto's van je als deze side fatsoenlijk gemodereerd wordt. Op een gedichtenside waar ik wel eens gedichten en verhalen plaats, wordt er echt niks geplaatst voordat er toestemming is gegeven. En zo hoort het ook. Ik wil ook protesteren bij Zeeland Foto maar weet nog geen adres waar ik het protest naar toe kan sturen.
Pdw. 11 January 2011
Er wordt één keer drol door iemand gezegd bij een foto, omdat ie zeker niet direct zag wat het voorstelde. Om eerlijk te zijn, ik in eerste instantie ook niet. Dus dat behoeft dan enige uitleg. Wat is daar nou zo moeilijk aan? Maar als je niet tegen kritiek kan heb je het al gauw moeilijk. Mooie foto’s trouwens.
Piet 11 January 2011
@ Elvira, als je iets bij zeelandnet geregeld wilt krijgen, kun je dat via de klantenservice of de [email protected]. doen.
HANNEKE 11 January 2011
je zou eens op de site van lurofoto.eu moeten snuffelen. Daar gaat het er wel wat anders aan toe dan op deze site
Piet 11 January 2011
Zit jij daar ook, Hanneke? Ik kan me niet herinneren daar werk van je gezien te hebben.
HANNEKE 12 January 2011
nee Piet, heb daar nog nooit wat geplaatst, maar kijk er regelmatig omdat er erg mooie foto's staan en omdat er leuke themawedstrijden worden georganiseerd. Vind het altijd mooi om te zien hoe mensen een thema interpreteren.