Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
LVWING

AvondRust

5 reacties

Piet 11 January 2011
Als je nog eens een soortgelijke foto maakt, met de sneeuw erg dichtbij, gebruik de flits dan eens. De sneeuw zal dan veel minder grauw zijn en de foto veel frisser. Op wat verder weg is heeft die flits geen enkele invloed.
Anita 11 January 2011
Bedankt voor de tip Piet, ik ben niet zo voor de flits, gebruik hem niet of nauwelijks, ik hou niet van de reflectie die je dan altijd wel ergens in ziet weerspiegelen........... Maar kan het allicht eens een keer proberen. Voor de sfeer in deze foto vind ik het zelf niet nodig, omdat het bij het ondergaan van de zon is. De sneeuw is dan niet mooi wit....
nellie 11 January 2011
flits zou deze sfeerfoto geen goed doen!!
Piet 11 January 2011
Je kunt er verschillende meningen over hebben, maar zelf zou ik het allebei doen. Omstandigheden zijn nooit voor 100% gelijk en de ene keer zal het zus, de andere keer zo mooier zijn.
Roger@ 13 January 2011
Een paar dagen niet gekeken, en ja hoor daar is Anita weer !! Ik ben persoonlijk ook niet zo voor flitsen, het is zoals Anita al zegt, je haalt heel de sfeer er uit. Ik heb hem in photoshop eens automatische gelevelt, dan is de sneeuw wel wit, maar dan is de sfeer van de lucht weer weg. Dus lekker zo laten, mooi sfeerbeeld !!