Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
edwin

Parkeren op de stoep.

De ergernis voor voetgangers.

27 reacties

Cor v L 10 January 2011
Leuk als je daar met een rollator langs moet, SIERSTREEP!!!
henk 10 January 2011
dat moeten wij eens proberen.... ook in een spoedgeval zeggen ze dan: niets mee te maken, het mag gewoon niet! gelijk een proces verbaal aan je broek. hoezo een machtspelletje?
zeikert 10 January 2011
loop toch niet altijd zo te zeiken op de politie! kijk eerst eens naar je zelf en dan naar een ander. wie heeft er nou in godsnaam last van dat daar een auto, want meer is het niet, een auto met streepjes en een zwaailamp , daar voor 5 minuten staat? als je een vent bent loop je naar die agent toe en vraag je waarom hij zijn auto daar heeft geparkeerd, en niet 4 straten verder op.
d 10 January 2011
1 Ik denk dat er genoeg plek is om er langs te kunnen met een rolstoel. 2 misschien was het wel een spoedmelding en heeft de politie wel recht hier te stoppen, de alarmlichten/knipperlichten staan zelfs aan. 3 als je ze nodig hebt, bel jij ze ook op dus laat de politie hun werk doen. 4 als wij iets moeten uitladen parkeren wij ook op deze manier.
a 10 January 2011
wat een gelul. maak eens een overzichtsfoto van de straat, zal je zien dat die politiewagen niet in de weg staat.
edwin 10 January 2011
Zeikert, ben jij ook zo'n leukerd die vrolijk op de stoep parkeert? Trouwens, er was plaats genoeg om die auto op een fatsoenlijke manier te parkeren. Wie heeft er last van die auto? Degene die er langs wil met een rollator, misschien? Stond er ook aanzienlijk langer dan 5 minuten, geen politie te zien bij de auto.
Jan 10 January 2011
Politie mag alles,jaloers?ook agent worden
Jammer 10 January 2011
Zeker niets beter te doen dan deze onzin te fotograferen en op internet te plaatsen....! Zal vast een reden voor zijn om de auto zo te parkeren. Misschien kun je het eens vragen....!
rein 10 January 2011
dit is bij mij voor de deur, mijn vrouw was aan het bevallen van een tweeling politie moest het verkeer regelen dus opgelost.
peterB 10 January 2011
Kost jou 60 Euri
noa 10 January 2011
Hallo,út nieuwe 2011 jaar is net begonnen! Laten we ff niet nu al in de stressssss schieten om niks! Weet bijna zeker dat de zeuren van nu, niks te zeuren hebben als de auto bij hun voor de deur staat,omdat ze de POLITIE weer eens gebeld hebben , om te Zeuren. Mensen geniet van de dag, het kan de laatste wel zijn.En Politie treed maar op hoor,sommige mensen zijn hard-leers!!
Gerda F. 10 January 2011
Inderdaad geniet van de mooie dingen in het leven.Het is al zo kort !! Wat voor nut heeft dit nu ??
stiekem 10 January 2011
Erik: stiekem een foto'tje nemen vanachter de gordijnen op de eerste etage. hoop dat de buurt er achterkomt hoe stiekem mannetje je bent. oh, politie in de straat bij buren suus. wat zullen ze gedaan hebben????? die politie is daar echt geen bakje koffie aan het drinken denk ik. ze hebben het druk genoeg, weet ik uit ervaring. en nee ik ben geen agent. Ga je met andere dingen bemoeien. of vind je het allemaal te spannend?
edwin 10 January 2011
Zo te zien aan het aantal reacties zijn er een heleboel zeikerds die niks beters te doen hebben. Ga meer van dit soort onzinnige foto's plaatsen, die misstaan hier niet. Wat een slappe ouwehoeren hierzo.
mooi 10 January 2011
wat een mooie auto! ik zou willen dat hij bij mij op de stoep stond, dan werd er op dat moment in iedergeval niet bij me ingebroken.
harry 10 January 2011
momenteel zie ik niemand op de foto die hier last van heeft, en kan me zo voorstellen dat er wel iemand baat bij heeft dat de politie daar is. dus, niet zeuren over die auto die daar even staat, en diegene die daar woont weet ook gelijk weer wat voor soort overburen hij heeft. jammer hoor.
Zeik 10 January 2011
Wat een gezeik om een politieauto! niks te doen?
criticus 11 January 2011
De grootste ergernis is dat deze foto zonder enige waarde geplaatst wordt met het enige doel om dit politiek geneuzel op te roepen.........
@ criticus 11 January 2011
wat ben je toch een huilebalk zeg. 10 keer per dag kijken of er iemand reageerd op je reacties, en als ze dat doen dan zeuren dat zeelandnet de reacties moet verwijderen
criticus 11 January 2011
Reageert moet hier met een t.... lees uw onzin nu eerst even terug voor u op de knop drukt........
zeikerd 11 January 2011
wat ben je toch een huilebalk zeg. 11 keer per dag kijken of er iemand reageert op je reacties, en als ze dat doen dan zeuren dat zeelandnet de reacties moet verwijderen
simon 12 January 2011
ach ja. sommige mensen hebben niks te doen de hele dag, en gaan dan een beetje kritiek leveren op anderen.
criticus 12 January 2011
@ simon: ik zie het ja, ben benieuwd wat u van de foto vindt.......
jacco 12 January 2011
zo en dan voor iedereen nog de beste wensen en een verdraagzaam 2011!!!
simon 12 January 2011
ow gaan we het op de man spelen? wat IK er van vind? dat gaat je niks aan.
criticus 13 January 2011
Ik blijf me erover verbazen dat sommigen zo dom kunnen reageren en het zelf niet door hebben.......
harry 14 January 2011
klopt ik ook. mooie foto overigens