Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Stefan

Relaxen

ff pauzeren

5 reacties

ricky 06 januari 2011
Wat is er zo speciaal aan deze mevrouw? Er pauzeren dagelijks zoveel mensen offfffff maakt haar hoofddoek het zo speciaal?
Goof 06 januari 2011
............................ik vind het een mooi hoofddoekje. Ricky begrijpt klaarblijkelijk niets van straatfotografie.
Piet 06 januari 2011
Aan die auto zie ik ook niks bijzonders. 't Is een BMW, maar daar rijden er zoveel van. Misschien was het een speciaal sigarettenmerk. Wat een gezwam zeg. De titel lijkt me duidelijk genoeg. Gewoon een leuke foto.
Anneke Bakx 07 januari 2011
Is idd. gewoon een leuke foto..!
luchtverkeerleiderwordjenietzosnel.com 16 januari 2011
Kijk 2 seconden naar de foto ! Wat ziet u... ? 6 mensen op de achtergrond , 1 Pakje Marlboro + 1 aansteker + Coca Cola glas 0,33L op tafel.Tafelkleed telt 16 witte blokjes a/d zijkant.Is dus van het soort:,rechthoekig tafelkleed, is dus 140 X 140 cm,stoelen zijn voorzien met waslijndraad,dus met r.v.s. omhulsel ! Ik denk niet aan hoofddoek waarom denken mensen zo snel aan iets anders dan ze in werkenlijkheid zien...? Waarom discrimineren mensen toch zo snel...? Laat dat meisje lekker roken,en concentreer je vaker op de achtergrond en omgeving,Beoordeel jezelf, voordat je uitspraak doet over een ander ! STOP voorordeel bij jezelf ! 1940 waren ook alle Nederlandse huis vrouwen voorzien van hoofddoekje.Respect voor ieder zijn geloof ! Of is Holland dat vergeten...D.A.S.

Trefwoorden
mensen