Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 21
katja

vlieg

15 reacties

arjan 13 september 2008
hele mooie scherpe macrp toppie
Ruitje 13 september 2008
Te mooi om voortaan maar te meppen kan de haartjes op de kop zien erg fraai.
Anneke Bakx 13 september 2008
Ja, prachtig!!
Elaine 13 september 2008
Wat een mooie foto Katja haar-scherp en een goeie macro!!
katja 13 september 2008
allemaal bedankt voor jullie reactie
criticus 13 september 2008
Scherp???? het probleem met deze foto is juist dat hij allesbehalve scherp is....... paar weken terug heeft iemand hier foto's van vliegen geplaatst, als je wilt zien hoe zo'n vlieg er scherp uitziet zou ik daar maar eens naar kijken
anticriticus 14 september 2008
zit jij wel bij de juiste opticien criticus????
Piet 14 september 2008
Ben het niet altijd eens met criticus, maar hier heeft hij weer gewoon gelijk.Katja heeft ter ver ingezoomd met haar uitsnede, is gewoon niet scherp en nog meer jpeg onregelmatigheden. Kijk inderdaad maar eens naar de vliegen van o.a. Marij, dan zie je wat scherp is!!!
Liesbeth 14 september 2008
ik vind het onterecht deze kritiek. Als je van helder en goed houdt ga dan maar eens op ZOOM kijken.(tip) Ze doen hier toch allemaal hun uiterste best om zo origineel mogelijk voor de dag te komen.
Marij 14 september 2008
Even ook een reactie van mij...omdat ik zag dat hierboven mijn naam voorbij kwam. Toen ik deze vlieg van Katja voorbij zag komen dacht ik, ze worden steeds beter. Ik weet niet met wat voor camera en lens Katja werkt dus het is moeilijk om iemands werk met dat van een ander te vergelijken. Hij kan idd scherper maar wie weet is dat niet mogelijk met haar camera. Wat ik wel zie is dat haar foto's steeds beter worden en zolang zij er plezier in blijft hebben...niks mis mee. Als we met de kunst geboren waren was het niet moeilijk..toch.
criticus 14 september 2008
Mijn kritiek is ook niet op Katja gericht , Marij, ik zie best dat ze steeds beter wordt en af en toe prima materiaal post. het gaat mij om dat ongeneerd veren in de reet steken wat een aantal van de bovenstaande "commentatoren" doen. Ik lees herhaaldelijk, scherp, haarscherp, prachtig scherp en jij ziet toch ook wel dat hij gewoon NIET scherp is. Aan niet terechte positieve reacties heeft Katja niks , daar leert ze niks van. Zolang de "vriendjes" hier elkaars foto's de hemel in blijven prijzen hoe slecht ook wordt het er hier niet beter op ben ik bang.....
Marij 14 september 2008
Ik snap je punt,daar leert idd niemand wat van...kritiek moet ook niet altijd opgevat worden als negatief...zo zie ik het tenminste... Wat Liesbeth hierboven zegt over de zoom site is idd een aanrader,daar komt prachtig werk voorbij...als je idd betere foto's wil leren maken is het kijken naar het "betere" werk niet verkeerd.
Katja 15 september 2008
Zo zo ik heb nogal wat los gemaakt met mijn foto! Ik geniet van het fotograveren met mijn camera:Panasonic DMC-T 24 ..10 x zoom en Leica lens.Deze camera heb ik nog niet zolang.Ik ben niet meer de jongste ( 83).Ik sta open voor opbouwende kritiek.
Marij 15 september 2008
Fijn dat je zo geniet van het fotograferen Katja..:)
Liesbeth 15 september 2008
Zo dan!! 83 jaar...nou ik teken er voor hoor. Heel veel plezier met je hobby Katja

Trefwoorden
natuur vlieg