Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
FotoPersBureauZeeland

Oud en nieuw in Vlissingen

Foto gemaakt door Foto Pers Bureau Zeeland Kijk voor meer info op de site! www.fotopersbureauzeeland.nl ?Foto Pers Bureau Zeeland

9 reacties

Ron 02 januari 2010
Kan me bij deze kwaliteit niet voorstellen dat dit een "Fotopersbureau" is. Wat een slechte foto's !
--- 02 januari 2010
Dat dacht ik dus ook al: --- http://www.zeelandnet.nl/foto/bekijk/foto/id/131725/Oud_en_nieuw_in_Vlissingen.html ---
Cor 02 januari 2010
fotopersbureauzeeland?? Misschien kan een fotoclubje jullie wat bijleren. Dit is puur slecht.
GG 03 januari 2011
Is wel leuk zo met die dame op de voorgrond,flinke oorbellen!
De gewone man ( deel 2 ) 04 januari 2011
Mocht je al getrouwd zijn... zie dan het bericht van 6 min geleden als ongezien ! Gescheiden en kinderen geen bezwaar hoor !
De gewone man...( deel 3 ) 05 januari 2011
Ik ben al zolang erg verliefd op haar, waarom hoor ik niets terug ? Van / via Persburo Zeeland...? Zit Persburo Zeeland nog onderwater,of is er teveel commentaar geleverd afgelopen dagen. Ik wacht nog 5 dagen, lijkt mij redelijk. Mocht ik niets terug ontvangen via Pers Buro zeeland onderneem ik zelf actie. Want ik wil en zal mijn droomprinces met neus-piercing ontmoeten, ik ben stapel verliefd.Al bijna 2 jaar ! Niemand kan en mag mij ( ons ) tegen houden ! Wees zelf redelijk die dame op de voorgrond is ECHT SUPER mooi en droomvrouw van /voor elke man.Ik zie haar bijna elke dag bij S.D.B. Indien ze al getrouwd is zie dan deze message als ongezien, en wens ik haar en d"r man een enorm goed en gelukkig huwlijk toe ! Met of zonder kinderen zal ze altijd welkom blijven, indien ze is gescheiden.Vanaf 19 jan 2011 zie ik je weer...bij Jumbo !
T.V.D.D.P.Z 06 januari 2011
Tip v/d dag, Persburo Zeeland is een lachertje :) meer zal ik niet schrijven, wat ik u wel kan schrijven is dat die dame in Oost-Souburg woond en dacht ik, dat ze in ieder geval 1 zoontje heeft.Of ze gescheiden is weet ik nog niet maar hoort en leest u later,hopelijk word het iets tussen jullie want ik voel en lees dat u bijzonder geintreseert bent ik die dame.Ik gaat mij best doen via via en kom er later op terug.Haar leeftijd weet ik inmiddels maar dat zal geen probleem zijn.De rest volgt later !
ronnie 06 januari 2011
Pfffffff wat een nieuwjaarsduik foto al niet losmaakt bij mensen zeg,alleen daarom zou je niet meedoen door al die gestoorde gekken die ineens alles van je willen!!!! Laat iedereen lekker doen man doe zelf mee dan kun je haar aanspreken.....
Tientonner 06 januari 2011
Haar aanspreken? Doe dat meisje het alsjeblieft niet aan! Snap niet dat er zulke viezerds nog rondlopen, zoek een leven man!