Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
M.van Gelderen

Stapje terug in de tijd (vroegere java terneuzen)

9 reacties

agnes 31 december 2010
Leuk die oude foto's,de auto's zijn inmiddels oldtimers geworden,zou graag weten hoe U de foto's op Uw computer krijgt,ik wil nl mijn oude foto's op mijn pc zetten,maar weet niet hoe ik dat moet doen,bij voorbaat vriendelijk dank,groetjes agnes.
M. van Gelderen 31 december 2010
@ agnes Mijn foto's scann ik via mijn printer/scanner naar mijn pc(mijn programma is wizard scanner en camera) via deze kan je stap voor stap het scannen goed uitvoeren. Wel opletten dat je glasplaat van de printer/scanner altijd goed schoon is voordat je de foto er opleg,
Jan 31 december 2010
Opel vw en Fiat 1500.allen ook zelf gehad
agnes 31 december 2010
Vriendelijk bedankt voor de uitleg,ik ga het proberen,groetjes Agnes.
Elizabeth 12 januari 2011
In dit rijtje heb ik een paar jaar van mijn jeugd doorgebracht,in die bocht woonde toen een groot gezin waar de man des huizes soms te diep in het glaasje keek,en de volgende morgen op zijn orgel daar ruist langs de wolken speelde dat waren nog eens tijden geen bioscoop nodig
Rob van der Klugt 14 januari 2011
De voorste auto is het eerste type Vauxhall Viva, de Engelse tegenhanger van de Opel Kadett. Daarachter inderdaad (natuurlijk) een Volkswagen 1200. De Fiat zal wel een 1300 zijn. In Nederland werd deze auto nauwelijks met 1500 cc motorinhoud verkocht. Verderop een Trabant 601 en een Opel Rekord of 1200. Tot slot iets dat te onduidelijk is om zeker over te zijn.
jan 18 januari 2011
opel en anglia ,de 1500 was van mij,heb er een rit meegemaakt en rechter ophang brak af en ik in de dulve
Idzerda 14 februari 2013
"In dit rijtje heb ik een paar jaar van mijn jeugd doorgebracht,in die bocht woonde toen een groot gezin waar de man des huizes soms te diep in het glaasje keek,en de volgende morgen op zijn orgel daar ruist langs de wolken speelde dat waren nog eens tijden geen bioscoop nodig" Elizabeth, kun je iets meer vertellen over dat gezin denk dat ik daar deel van uitmaakte en wie jij was rond 1970 ik was toen 13 jaar. gr. Willem( [email protected])
boschitsch 16 maart 2016
was dit de steenkamplaan op de kruising met de Martinus Eijkestraat?