Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 10
J.A. Tisum

Winter

8 reacties

criticus 26 December 2010
Witbalans niet goed........
J.A. 26 December 2010
@criticut,zolang je nog geen zwarte sneeuw ziet,is de witbalans nog goed hoor!
bakkertje 26 December 2010
criticus heeft gelijk, er zit niets in het blauwe kanaal en het rode is overbevollkt, bekijk maar eens het histogram; het gaat er om of je het effect leuk vindt, dat is een kwestie van smaak.
J.A. 26 December 2010
Bedankt @bakkertje voor de reactie.En ja het effect vind ik leuk en daarom heb ik de foto geplaatst,zoals ik hem leuk vind.Als anderen het niet leuk vinden hebben ze pech en plaatsen ze zelf maar de foto's die zij leuk vinden.Criticus heeft in mijn optiek dus geen gelijk en plaatst zijn eigen foto's maar naar zijn goeddunken.Ben benieuwd!!!
mario 26 December 2010
de sfeer in de foto heeft wel iets maar dat is smaak. compositie vind ik wat minder. foto is wat onscherp door lange sluitertijd. misschien met statief proberen. criticus: Niemand bepaald de regels! je hokjes-gedrag irriteert alleen en voegt niets toe. vraag je eens af wat je wilt bereiken met je kritiek. niemand wil op deze manier iets van je leren. probeer eens "opbouwende kritiek", of zoek eens op wat het betekent. bovendien bepaalt de fotograaf hoe de foto over moet komen, en dus ook de kleurtint. Daarbij: wie niet regelmatig een callibratie uitvoerd op zijn scherm zou zowieso niet mogen zeuren over witbalans. hoe vaak doe jij dat criticut?
Rene Malfait 27 December 2010
Wie neemt iemand nu serieus die niet eens zijn eigen naam durft neer te zetten???, criticus of Sinterklaas , ze bestaan allebei niet echt ???. Niets van aantrekken dus, dit is een pagina voor mensen die leuk hun kiekjes willen tonen en sommigen zijn ware kunstenaars en anderen zijn al blij met een plaatje waarop je kunt zien wat het is. Mijn raad aan J.A. is : Schakel de reageerfunctie uit en je bent van "criticus" af, heel simpel dus.
Ano. 27 December 2010
MOOIE FOTO, zo met die oranje gloed erover
criticus 04 January 2011
@Mario als u de moeite neemt om mijn reacties echt te lezen zult u zien dat die overwegend positief zijn en door meerdere plaatsers ook zo worden ervaren.Slechte foto's krijgen negatieve kritiek, zeker als plaatser de mogelijkheid hiertoe bewust open laat. Ook geef ik bij meerdere reacties in het verleden aan hoe het eruit ziet op mijn (regelmatig) gekalibreerde monitor. Dus graag eerst onderzoeken en niet zomaar ongefundeerd wat roepen!!