Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Otto Vosveld

sneeuw moet wit zijn......

De laatste tijd krijg ik nogal eens opmerkingen over mijn witbalans. Die zou niet juist zijn. Hierbij enkele foto's waarbij ik speciaal attent geweest ben op die witbalans. Ik ben benieuwd.... Hier een lantaarnpaal op een parkeerterrein in Hulst.

4 reacties

mario 26 December 2010
foto is JOUW compositie dus jij beslist hoe je het beeld wilt laten overkomen. dus ook de kleur. vreselijk hoe andere mensen je in een hokje proberen te houden en vinden dat alles volgens hun regels moet. bovendien is de sneeuw door schaduw en lichtkleur van de zon soms gewoon blauwgetint. wie daar niet tegen kan moet maar een andere planeet vinden. de sneeuw bij ons is trouwens bruin ondertussen. photoshoppen?
mario 26 December 2010
je schermkleur calibreren is ook een optie als je het wilt dat wit op ieder scherm ook wit is. Voorwaarde is wel dat iedere kijker ook zijn scherm heeft gecalibreerd.
Otto Vosveld 26 December 2010
Dank voor je reactie, Mario. Ik werk met Picasa3 en probeer daarmee zo nu en dan te corrigeren als ik denk dat dat nodig is. Blijft een moeilijke en inderdaad ook een persoonlijke zaak.....
p 26 December 2010
wat een klote fotos