Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
C.J. Schuiling

Winters Wissenkerke

ingang van het kerhof te Wissenkerke

8 reacties

Gerda F. 22 december 2010
Het fototoestel iets verdraaid en het had strak recht in het midden gestaan ! Een mooi sfeervolle foto. De voetsporen voegen in dit geval zeker iets toe.
Piet 22 december 2010
Helemaal eens mert Gerda. De sneeuw vind ik grijzer dan nodig, ( niet gecorrigeerd?) Het is balen dat zeelandnet niet de mogelijkheid geeft om dergelijke foto's groter te laten zien. In feite kun je ze zo niet goed beoordelen. Opblazen heeft ook geen zin.
Coby K 22 december 2010
Hele mooi foto ,vind zelf sneeuw fotograferen heel moeilijk. Ik kan niet corrigeren dus het is bij mij ook altijd grijs.
Piet 22 december 2010
Corrigeren begint al met de foto maken, soms bij het menu "sneeuw". Verder kun je op de PC heel veel doen met een heleboel gratis programma's
Vanessa 22 december 2010
Mooie foto, zeker ook door die bomen, die boven de poort bij elkaar komen.
Gerda F. 23 december 2010
Misschien kunt u eens proberen op PICKNIK daar kunt u gratis en eenvoudig u foto's een beetje bijwerken. Ik blijf het in ieder geval een mooie foto vinden.
Jo 24 december 2010
De foto is gemaakt door mijn man met een heel goedkoop toestel gewoon omdat hij het een mooi plaatje vond. Ik vind het een erg mooie foto ondanks de commentaren dat de foto scheef is en de sneeuw grijs zou zijn (wat zou het?). Hij kan deze foto heel makkelijk manipuleren met Photoshop (dat is zijn beroep) maar deze foto is puur natuur, niets aan bewerkt!
Gerda F. 26 december 2010
De tip om PICKNIK te gebruiken is eigelijk voor Coby bedoeld,hoor. Omdat zij aangaf niet te kunnen corrigeren. Het spijt me dat de reactie van mij zoveel boosheid oproept bij u. Het was alleen maar een goedbedoelde tip voor een foto die ik de moeite waard vindt om naar te kijken.Mijn oprechte excuses en zal bij de foto's van u man geen comentaar meer geven. Nogmaals sorry.

Trefwoorden
wissenkerke