Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 23
Anneke Bakx

Ooit mooi geverfde...

...schuurdeurtjes!

7 reacties

jans 09 september 2008
mooi onderwerp/ietsjes scheef dat wel/ik zou de kleuren wat ophalen
Piet 09 september 2008
Toch is het nu weer mooi. Wel even rechtzetten en ietsje donkerder maken.
Monique 09 september 2008
Mooi
Ruitje 12 september 2008
Soms helpt een beetje opruimen dus vlijtige lies links moet weg en de gardena tuinslang rechts. Had de ene deur (links) iets open gezet. Maar ja tegen die tijd was de zon weer onder en heb je een totaal andere situatie vind het wel een leuk onderwerp door de verf die onder het groen zit lijkt wel een ossebloed rood zo'n ouder boerenbverf kleur. Toch goed gezien Anneke
Ruitje 12 september 2008
n.b. Lies staat rechts slang ligt links ruitje zit nu eenmaal alles anders. p.s. kan ik toch weer even stemmen
Anneke Bakx 13 september 2008
Die vlijtige lies is volgens mij Reuzenbalsemien, Ruitje. En ik was voor het eerst op bezoek bij die man daar op dat erf, dus ik heb niet zoveel oog gehad voor werkelijk een mooie foto te maken. Ik was te snel, en bovendien in gezelschap en het ging meer om het bezoek. Wat ik wel vroeg was of ik foto's mocht maken, maar hij wilde dan toch liever eerst zijn gebit indoen. Snap je hem?
Ruitje 19 september 2008
Hihi echt dat mensen dergelijke dingen zeggen gewoon niets vragen en foto's maken is vaak het beste als je het gaat vragen worden mensen achterdochtig. Aan de anderen kant heb wel eens voortluchtige ondergedoken meest gezochte crimineel per ongelijk op de foto gezet je moet toch wel uitkijken maar in de meeste gevallen gewoon een foto maken en later pas vragen. En van die vlijtige lies begrijp niet hoe ik daar op kwam is wel erg dom.

Trefwoorden
schuurdeur