Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Piet Grim

Winterse plaatjes !

4-12-2010 Besneeuwde bomen rij Veere

7 reacties

joy 04 December 2010
prachtige foto !! sprookje !! alles in wit en bruintinten op de wegwijzerborden in de verte na.......heel mooi
Piet 04 December 2010
De mooiste van een mooie serie. Dat bord kun je makkelijk wegklonen en die lichtmast er af snijden. Veel foto's van deze serie zijn duidelijk te grijs. Laat je niet beetnemen door de belichtingsmeter.
agnes 05 December 2010
Prachtige foto.!!!!!
ikke 05 December 2010
een foto is toch een weergave van de werkelijkheid? hou op met al die onzin van bewerken ed,
Vanessa 05 December 2010
Hele mooie foto Piet. Jammer zijn idd de felblauwe verkeersborden op de achtergrond, maar wat ik wel heel mooi vind, is de sneeuw die zo tegen de boomstammen is gewaaid.
Piet 06 December 2010
Je moet er kennelijk niets van weten, als je beweert dat EEN foto, welke foto dan ook, een weergave van de werkelijkheid zou zijn. Een foto wordt gemaakt door degene die de camera vast houdt en bij niet gemiddelde omstandigheden wordt de belichtingsmeter op het verkeerde been gezet; hoofdzakelijk wit of zwart wordt dan allebei te grijs weergegeven. Als je onder die omstandigheden werkt zul je moeten corrigeren om de werkelijkheid te benaderen.
Piet sprak ooit zelf ...... 07 December 2010
........ de volgende wijze woorden: "Mislukt is iets, als er niet uitkomt, wat je wilde. Als dat dit was, is het niet mislukt. Mijn mening is, als het resultaat is, wat we bedoelden, dat het dan geslaagd is". Dus de foto is geslaagd (en behoeft in het geheel geen commentaar), als de maker zelf tevreden is.

Trefwoorden
sneeuw