Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
marco.p

Zierikzee

10 reacties

Riet de R. 19 November 2010
'tIs een heel mooi plekje in de Stad....mooi dat late avondlicht op de huizen rechts en de weerspiegelingen in het water
Nel R 19 November 2010
Sfeervol vastgelegd Marco!
Piet 19 November 2010
Mijn eerste indruk was; veel te donker. Maar, hoe langer je kijkt, hoe meer details je ziet en hoe mooier het wordt. Het linkse 3e deel valt eigenlijk uit de toon, dat krijgt wat te weinig licht. Ik weet niet, met welk programma je werkt, maar dat nog wat opleuken is zeker de moeite waard.
adri joosse 19 November 2010
Heel mooie foto Marco. De rechterkant van de foto trekt nu juist de aandacht en daarom aan de linkerkant niets doen.
Piet 19 November 2010
Ik ben wat met Picasa aan het rommelen geweest en de door mij voorgestelde bewerking kun je daarmee uitvoeren. Dat doe je, (als je zin hebt natuurlijk), als volgt; Je kantelt de foto naar links en maakt 'm dan zo licht als je nodig vind. Met 'Geleidelijke tint" breng je dan het andere deel weer op de gewenste kleur. Dan even in een andere map stationeren, ( doe je dat niet, dan gaat het fout), en dan weer terug naar Picasa. Dan kun je de boel weer op z'n pootjes zetten. Makkelijker kan ik het niet maken. Oei, ik lijk de belastindienst wel.
Ingrid 19 November 2010
Vooral NIETS aan veranderen!!!!!!!Prachtige plaat,lijkt wel een van de "oude meesters"!!!Gefeliciteerd!!!
marco.p 19 November 2010
(ik werk met photofiltre,picasa, windows gebeuren en nog èèn : maar meestal probeer ik er niet te veel aan te doen//of ik moet ineens een wilde bui hebben :-))) )
Gert 19 November 2010
geweldige foto !!
caston 19 November 2010
Een prachtige foto.!!
RvdH (Rob) 19 November 2010
Een wereldplaat .... Geweldige sfeer.