Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
R. van den Heuvel

Voor Otto en Piet (1)

Uit een iets andere hoek, maar vergelijk maar met een vergroting van Otto.

9 reacties

Piet 19 November 2010
Mooie foto op een grauwe dag. Het wit valt me hier in positive zin op. Iets speciaals mee gedaan?
Otto Vosveld 19 November 2010
Ik geef het niet graag toe (!) maar...... je hebt gelijk, Rob ! Het was inderdaad geen containerschip (zoals Piet en ik dachten), maar de silo's van (vroeger) Menu......
Roze-Riet 19 November 2010
Vanaf de dijk genomen, of moest je ervoor in het slik? Wel mooi hoor.
Roze-Riet 19 November 2010
De polder heet trouwens de Wilhelmus.
RvdH 19 November 2010
Otto, nee .... niet de silo's van voorheen Mouterij Menu. Het zijn echt de cementsilo's van de Bleijko, zoals ik opmerkte bij jouw foto. Als het lukt zal ik ze je zo vanuit de lucht laten zien.
RvdH 19 November 2010
@Piet, ik heb er niet zo heel veel bijzonders mee gedaan. Op het origineel was in de verte niet veel meer waar te nemen, maar met autocontrast in PS los je al een hoop op. @Roze-Riet, gewoon vanaf de weg genomen. Net voorbij Zeedorp en dan richting Campen. De Bleijko staat overigens niet in de Wilhelmus, maar in de Mariapolder
RvdH 19 November 2010
Hahahahaha, dat is wel lachen. Otto, we hebben allebei gelijk. Ik heb de foto nog eens goed bestudeerd en wat blijkt ? ..... Ze staan er allebei op, zowel de cementsilo's als de moutsilo's. Hij komt er aan. En ook Roze-Riet deelt in een beetje in het gelijk. Je kijkt hier dus over de Maria- naar de Wilhelmuspolder :)
Piet 19 November 2010
Ik zag de foto van Otto nog even en toen viel pas het kwartje.
Roze-Riet 19 November 2010
Ik ben ook op het verkeerde been gezet. Dacht dat het vanaf de zeedijk genomen was. De Wilhelmus ligt helemaal achter de silo's. Leuk zulke zoekplaatjes. Maak je er nog een paar?