Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 40
Rob Gellman

Zeeuwse Lucht bij Gapinge

19 reacties

jjmondeel 16 november 2010
Heel mooi !!!!!
Piet 17 november 2010
Zonder meer een schitterende foto. De wolken zou je als wasbord kunnen gebruiken.
Marrie 17 november 2010
Prachtig!
Nee 17 november 2010
ik vind dat je als fotograaf met critische houding tekort geschoten bent. Als je de voorgrond had beperkt tot de lijn van boerderij/bomengrens, dan had de lucht zich ongetwijfeld zich nog verder kunnen ontplooien. De huidige voorgrond is te saai om als dusdanig te dienen.Maar gewoon je best blijven doen!!!
Paul 17 november 2010
Muggezifter scrol tot net over het paaltje en dan heb je wat je zoekt. Deze foto is op zichzelf een prachtige plaat en de " nemer" heeft iets van sfeer en omstandigheid willen weergeven. Dit heet delen en ik ben blij dat ik het mag aanschouwen.
Jammer 17 november 2010
@ Paul. Ik ben geen muggezifter, maar heb alsnog gedaan hetgeen je adviseerde,maar da's echt niet om te aanschouwen.Nee,de foto had veel beter gekund ingevolge mijn advies.Verschil in inzicht helaas,ieder z'n meug he?
Fotoclub - Haarlem 17 november 2010
Nee en jammer!? Hou alsjeblieft je negatieve opmerkingen voor je! Over smaak valt sowieso niet te twisten! Maar je denkt ook nog dat je het beter weet. Wij bijvoorbeeld vinden deze plaat qua compositie en qua sfeer hardstikke goed! Juist die voorgrond geeft nog eens aan dat je in het zeeuwse naar een zeeuwse lucht kijkt!!
Rob Oostdijk 17 november 2010
Is gewoon een schitterend plaatje juist ook met diemooie voorgrond erop. Enigste foutje dat mij opvalt is (actueeel) '-)
criticus 17 november 2010
Ik vind de foto heel mooi en ben het dus niet eens met "Nee" en "Jammer" Dan is het waarschijnlijk nu de bedoeling dat ik die twee voor rotte vis uitmaak???
Beste 17 november 2010
fotoclub - haarlem.Al eens verder gekeken op deze fotosite? Negatieve opmerkingen zijn hier schering en inslag en als je daar iets over zegt,vinden ze dat ze er alle recht toe hebben.Dus wie denken jullie dan wel niet dat je zijn om mijn kritiek te negeren?Je kijken met Noord Hollandse ogen naar Zeeuwse lucht.Kom nou toch zeg.
caston 17 november 2010
Meningen en smaken verschillen, dat mag je mag ook aangeven hoe jij het gedaan zou hebben. De laatste tijd is het op deze site bijna een gewoonte geworden om mensen te krenken,dat moet toch niet de bedoeling zijn.Nogmaals, geef aan hoe je betere foto's kan maken maar laat een ieder in zijn waarde. { Mijn mening? Een prachtige Foto.}
Beste 17 november 2010
@caston,dat heb ik gedaan bij de reactie "Nee" en "Jammer".
+++++++++++++++++ 17 november 2010
tudden denken een [ perfecte ] foto gemaakt te hebben en werkelijk een [ perfecte ] foto maken zit een groot verschil. Maar als je geen commentaar wil moet je dat uitzetten .!!!!!!!
Joop 18 november 2010
Nee criticus, je hoeft hier niemand voor rotte vis uit te maken. Je hoeft zelfs hier niemand te kleineren. Dat doe je elders al vaak genoeg. Te vaak eigenlijk. Wat jij moet doen is je in het vervolg overal elders onthouden van datzelfde negatieve commentaar, waarmee die "Beste", "Jammer" en "Nee" hier mee komt. Nu kan je het zelf eens beoordelen, het negatieve gezeik dat nergens op slaat.
Joop 18 november 2010
Prachtige plaat Rob G. Lekker blijven doen zo. En ehhhhh, dat water op het land, dat illustreert mooi de huidige werkelijkheid. Dat hoort er dus op moment gewoon bij. [ Daarom past ie misschien toch wel in "Actueel", Rob O :) ]
Rob O 18 november 2010
Joop,ik ben het helemaal met je eens wat betreft de foto,ik vind hem ook heel mooi. Ik doelde op het enigste foutje wat ik dus kon ontdekken was dat actueeel (tag) met 3 e's geschreven is want na de vele regen laatst is de foto zeker wel actueel. ;-)
Pp 18 november 2010
@joop @rob, Ben het eens, maak de foto juist uptodate. Geweldige plaat.
jo 25 november 2010
prachtig geweldig ga zo door
Raviala 12 augustus 2015
Wat een kleutertjes zitten hier toch fotootjes te kijken !! Ga toch lekker in de zandbak spelen met elkaar!