Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
adrie den hamer

tegenlicht op knotwilgen

bij steenovens---zaamslag

10 reacties

gekko's 15 november 2010
Prachtig!, maar persoonlijk had ik rechts t/m de gekleurde vlek weggesneden, en ja da's dan jammer van dat leuke weggetje( waar toch de aandacht niet naar toe gaat)
adrie den hamer 15 november 2010
een kleine reactie op gekko"'s ik snij of verandert nooit iets aan mijn fotos ook geen bijwerken hoe je het wil noemen,,gr adrie hou alles natuurlijk ,,,
Piet 15 november 2010
Niet dat het er toe doet, maar alweer is er een reactie van mij verdwenen. Ik zal het nog even herhalen, en net doen of ik het bovenstaande niet gelezen heb. Ik weet, dat je iets tegen bewerken hebt Adrie, ( IETS?), omdat alles er uit moet zien, zoals het was. Mij maak je niet wijs, dat die vlekken in de wolk zaten. Je bent de boel dus aan het vernachelen. Maar, afgezien van die vlekken, het is een erg mooie foto.
Kw49 16 november 2010
Heel mooi gedaan!!
Toos 18 november 2010
Bla, bla,bla, .... bla ...bla .... "Maar, afgezien van die vlekken, het is toch een mooie foto"......... JUIST ...... en daar gaat het om.
adrie den hamer 18 november 2010
piet ONGELOOF moet ik nou steeds bewijzen dat ik niks bewerk ben ook niks aan het vernachelen, die vlek is waarschijnlijk een reflectie van de zon in de lens ? nog een keer alles NATUURLIJK! gr adrie
Piet 18 november 2010
Natuurlijk heb je gelijk over die reflectie in de lens, Adrie. Maar dat is wat je camera zag en wat jij ziet als je via je camera kijkt. En, vernachelen was niet zo'n gelukkige omschrijving, want ik weet heel goed dat dat zeker niet je bedoeling is. Mijn excuses hiervoor. Maar, dat die vlekken niet de werkelijkheid weergeven staat voor mij als een paal boven water.
adrie den hamer 18 november 2010
daar gaan we weer piet, de foto is genomen haast recht in tegen de zon gefotograveerd op goed geluk,heb al meer zo fotos gemaakt,krijg je meestal van die paars oranje vlekjes, en natuurlijk die ster van de zon, gr adrie o,ja piet kan jij nu fotos versturen bij mij lukt het niet, graag reactie!
Piet 18 november 2010
Het probleem met het inzenden van foto's speelt al een paar dagen, zo ongeveer. Ik heb een mailtje naar de webmaster gestuurd en gisteravond kreeg ik antwoord, dat de storing zo goed als voorbij was. Gelijk weer geprobeerd, geen resultaat. Vanmorgen weer, hetzelfde. Ook als je een serie foto's inzend, zoals wij allebei regelmatig doen, moet je bij iedere foto weer je naam, email adres, categorie enz enz. invullen. Deze "renovatie" heeft nog niet veel meer dan puin opgeleverd
r 20 november 2010
mooie foto!!

Trefwoorden
op knotwilgen tegenlicht