Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 1
Reparatie

Er zit een aapje op een stokje.

Tijdens onze excursie op de Finca Hato La F? Corozopando in Los LLanos zaten er een groep apen boven ons. De aap op de foto is diegene die eindje van de groep vandaan op de uitkijk zit. Deze waarschuwt de groep bij onheil, we werden met veel kabaal verwelkomd.

5 reacties

criticus 14 November 2010
Zoekplaatje, maar ik heb 'm gevonden :-)
Joop 15 November 2010
Heeeeee, de criticus probeert grappig te zijn.
Carolina en Patrick 15 November 2010
Maakt niet uit Joop, wij plaatsen op, en leveren aan internationale natuur websites waaronder WNF, foto's onder verschillende namen/synoniemen . We hebben er nog enkele duizenden op voorraad om eventueel nog te plaatsen. Jammer genoeg voor diegenen die altijd op alles en iedereen kritiek hebben hebben we ze wel zelf gemaakt en zijn trots dat we foto's mogen leveren. Er zijn nogal wat mensen die onze foto's downloaden om te gebruiken als beeldscherm achtergrond en/of als scherm beveiliging. Nu is onze "criticus seloses" misschien nog meer kritisch.
criticus 15 November 2010
U heeft gelijk, mij reactie was echt te erg voor woorden... Iemand die dit soort grove opmerkingen over een foto durft te plaatsen moet wel meteen bij de autoriteiten gemeld worden ( ik zie dat dit inmiddels gebeurd is)
criticus 18 November 2010
Ik zie dat de moderator het vlaggetje bij mijn eerste reactie volkomen terecht heeft weggehaald....