We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Meer over ons cookie beleid kunt u op onze speciale pagina lezen.
Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
We gaan even naar de foto rechtzetten?
Belichting?
Uitsnijden tot het onderwerp?
Je plaat is mooi en zou mooier kunnen zijn.
jor12 November 2010
bla bla paul.. Gewoon een mooie foto hoor... (zeurkous)
Dit laat ons mooie zeeuwse landschap zien zoals het hoort.
(toegegeven; japanse oesters zijn niet zeeuws, maar nu wel in ons landschap...)
PRACHTIG PLAATJE!!!!
jor12 November 2010
P.S.
Piet: japansse oesters zijn geweldig.
Kleinere oesters met een erg geconcentreerde smaak.
Voor de gevorderde "oestereter"
Fantastisch met een beetje dille en citroen..
Wij gebruiken ze in het restaurant ook voor het trekken van bouillon..
Al zou het wel zonde zijn dit mooie plaatje te verstoren....
Een stuk of wat voor eigen gebruik mag altijd natuurlijk...
Enjoy
4 reacties