Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 8
Anneke Bakx

Alpaca's

4 reacties

Ruitje 02 September 2008
Moet er nog steeds om lachen wat een grappige dieren zijn het toch vooral nu met dat geschoren lijf en bijgeschoren kopje. Zou wel eens een profiel willen zien hoe kijken ze en wat voor kleur ogen hebben ze, kauwen ze het gras of vermalen ze het? Deze is wel mooi met die lijn van de boom en de schaduwwerking erg leuk.
Anneke Bakx 02 September 2008
Dichtbij is niet eenvoudig want ze zijn erg schuw, maar met een betere camera is dat wellicht te doen. Iets voor jou, Ruitje, want dat is jouw specialiteit. Weet je er geen staan bij jou in de buurt? Deze staan bij Turkeye, vlakbij IJzendijke in de buurt.
Ruitje 04 September 2008
@Anneke, Dicht me nu wel erg veel talenten toe. Geldt eigenlijk voor veel dieren zijn ingesteld op vlucht en "ren weg voor gevaar" heb geen geen in de buurt staan (jammer genoeg) en een circus of een dierentuin daar wil ik niet naar toe heb er niks tegen hoor maar ik heb er ook niks mee. Zou ook nooit een dier storen tijdens broeden of nesten. Blijven leuke dieren die Alpa en elke keer als ik de foto zie moet ik lachen. Gewoon proberen hapje meenemen liefde van het dieren gaat door de maag toch.
Anneke Bakx 02 October 2008
Of je komt eens naar West-Zeeuws Vlaanderen. Ik nodig je uit..! En ik rijd je er heen. Maar er staat een bordje bij, dat je ze niet mag voederen. Ik mag wel gevoederd worden, met mate...

Trefwoorden
alpaca's