Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 9
Nel R

Mislukt!

Het was nog erg donker, de foto was ook helemaal niet scherp en ik heb 'm flink bijgesneden. Wilde 'm eigenlijk weggooien maar toch zet ik 'm nog even hier. Ben benieuwd naar jullie mening!?

8 reacties

Peterdw. 10 November 2010
Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind hem juist heel mooi. De nevel geeft een hele aparte sfeer.
criticus 10 November 2010
Doe mij nog maar zo'n mislukkeling :-)
M 10 November 2010
Maar goed dat je hem niet hebt wegggegooid en toch geplaatst. De foto heeft een aparte, mooie sfeer, wat mysterieus. Leuk, speciaal in dit jaargetijde!
adri joosse 10 November 2010
Tegenover je vele eerder ingezonden prachtige foto's steekt deze toch wel erg schril af vind ik Nel. Dat je hem weg wilde gooien kan ik goed begrijpen. De meningen zijn nu al verdeeld, want ik zou deze foto hebben weggegooid.
jan@ 10 November 2010
de foto is idd nogal donker maar geeft wel mooi de sfeer weer de ,onscherpte stoort niet de nevel maakt het geheel sowiso iets onscherp ,ik vind het toch een hele mooie weergave van een vroege najaarsmorgenstemming ,grt jan.
Piet 10 November 2010
Is niet te vergelijken met wat je gewoonlijk plaatst, maar dat je een discussie op gang wilt brengen vind ik fantastisch. Als dit mijn foto was, zou ik 'm met Picasa zoveel lichter maken als mogelijk, ( voor de voorgrond), en daarna de lucht terug op kleur brengen. Natuurlijk kun je met Picasa een heleboel dingen niet, maar wat je er mee kunt werkt snel en makkelijk. En sfeer heeft de foto zeker.
+++++++++++++ 10 November 2010
Is niet zoveel anders dan de rest . En niet aanvinken he?
RvdH (Rob) 12 November 2010
Nel, zet hem maar gewoon in het rijtje van "Echte Nellen". Mijn idee: ik denk serieus dat als je de foto "Ochtendnevel - Mysterieus" genoemd had, dan was het voor iedereen een geslaagde plaat geweest.