Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
J.A. Tisum

Turkse Tortels

Turkse Tortels cq. Diamantduifjes of Koekeroetjes.

14 reacties

criticus 10 November 2010
Mooie foto van de duifjes, jammer van het frame (vind IK)........
J.A. 10 November 2010
@c, IK, vind uw "ik" niet belangrijk. Sneu voor uw "ik" he?
criticus 10 November 2010
Niet sneu voor mijn "ik", vooral sneu voor de foto............
J.A. 10 November 2010
@c; ik hoor de foto toch niet klagen hoor!
Peter 11 November 2010
Compliment J.A. Zowel voor je foto als voor je reactie. Velen vinden dit ook maar zetten het even niet neer.
Criticus (met de grote "C") 12 November 2010
Kijk Peter, het jammer dat de velen die u bedoelt dat niet doen. Dan komen de vervelende criticasters misschien eens tot inkeer en verdwijnen ze eindelijk hier van de site. Ze weigeren te accepteren wat er hier in de regels staat: ...... Wat is Zeelandnet Foto? ZeelandNet Foto is het openbare fotoalbum van en voor alle ZeelandNet bezoekers. Via deze fotosite kunt u gratis uw foto's online plaatsen en laten zien aan vrienden en familie. Wie kan er foto's insturen? Iedereen met een (digitaal) fototoestel kan foto's insturen. Is het de eerste keer dat u een foto maakt of u hebt jarenlange ervaring met digitale fotografie. We vinden alle foto's even mooi. Let wel even op dat u de foto's in de juiste rubriek zet. ..... We vinden alle foto's even mooi, zeggen de regels. Wie is dan de criticus om een anders foto's rommel te noemen, hetgeen hij regelmatig doet.
Criticus (met de grote "C") 12 November 2010
Voor dat de kleine criticus weer over de gramatica valt, het moet uiteraard zijn, "het is jammer"...... etc. etc. .....
criticus 12 November 2010
U valt in herhalingen "grote bah" , geen steekhoudende argumenten meer? En ik vermoed dat het aantal kijkers dat het met me eens is wat betreft deze frames heel wat groter is dan de "velen" waar Peter op doelt........
J.A. 12 November 2010
@c; laat die "stalen plaat", voor je kop toch eens verwijderen. Ik weet eventueel wel iemand,die dat voor een prikje wilt doen. Snap je nu nog niet,dat al die mensen die de frames niet mooi vinden,het fatsoen aan zichzelf houden en iemand in zijn waarde laten en daarom geen commentaar leveren. Dat jij altijd, de irritante klier bent,die er telkens een bovennatuurlijke drang naar heeft, om dat wel te doen?
criticus 12 November 2010
Nee J.A. die plaat laat ik nog even zitten, u loopt er steeds zo prachtig in volle vaart tegenaan... :-) Doe wel iets aan uw taalgebruik, dat is namelijk grof en persoonlijk beledigend en dat is ( in tegenstelling tot het plaatsen van foto's en daar netjes maar duidelijk en onderbouwd commentaar op geven) WEL verboden op deze site.
J.A. 12 November 2010
@c; als, jij, je beledigt voelt dan moet je daar iets aan doen en niet mekkeren. Ik hoop zelfs dat je dat doet. Wellicht dat ik dan achter je identiteit kan komen en kan zien met welk ziekelijk persoon ik te maken heb. Doen dus!!!
criticus 12 November 2010
Ik voel me in het geheel niet beledigd ( met een d) hoor. Ik geef slechts aan dat uw onbeschofte manier van reageren niet is toegestaan volgens de regels van Zeelandnet.
saar 14 November 2010
even wat anders, waar het hier eigenlijk om draait :P, ik vind het een prachtige foto
criticus 14 November 2010
Juist saar, zoals ik al zeg in mijn eerste reactie helemaal bovenaan: mooie foto van de duifjes.