Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 0
happy10

mooie lucht

11 reacties

criticus 09 november 2010
Scheef, slechte belichting teveel lucht. Kortom, een volkomen mislukte foto. Niet plaatsen dus!!!!!
criticus 09 november 2010
Kijk eens naar de pas geplaatste foto "bewolkt.." van Otto Vosveldt. Zo moet het!!
criticus 09 november 2010
Vosveld (zonder t) ,sorry Otto........
happy10 09 november 2010
criticus je bent zelf scheef, het liep daar niet recht, moet ik dan iets scheef fotograveren als het er niet recht is???? hoe komt het dat je zo hekel aan mij heeft?
criticus 09 november 2010
Ik "heeft" in het geheel geen hekel aan u, ik probeer u alleen uit te leggen dat met een klein beetje moeite en aandacht de geplaatste foto's veel beter te maken zijn. Maar u blijft beweren dat er niks mis mee is............ Ook die laatste van het bospad, waarbij u de mogelijkheid van reageren heeft uitgeschakeld is weer scheef. Nogmaals, plaats alleen de goeie en niet deze rommel!!
Joop 10 november 2010
criticus, je aanmatigende toon is wreed irritant. Wie bepaalt wat rommel is ? Jij ? .... Wie bepaalt er hier wat er geplaatst wordt ? Jij ? .... Denk het niet. De kwalificaties die jij zonder enige schroom aan andermans werk geeft is zeer denigrerend. Het getuigd niet bepaald van fatsoen, een dergelijke handelswijze.
criticus 10 november 2010
@Joop: Ik beoordeel geplaatste foto's, niet personen of de makers ervan. Ik BEPAAL niet wat rommel is , ik zeg slechts dat IK een foto ( deze b.v.) rommel vind. Ik raad makers aan wat kritischer naar hun werk te kijken VOOR plaatsing. Uw reactie getuigt (stam+t) ervan dat uw kwalificaties in ieder geval niet voldoende ZIJN, om mijn reacties in fatsoenlijk Nederlands te beoordelen.........
happy10 10 november 2010
Nee meneer de criticus, de toon die je hier aanslaat, is ronduit respectloos, kan goed tegen opbouwende kritiek, maar dat is een persoonlijke aanval steeds weer, Meneer Joop heeft gelijk
happy10 10 november 2010
En u krijg u zin hoor , fotosite's zat, je zal me hier niet meer zien , ga andere er ook maar afpesten, snap niet van zeelandnet, dat ze mensen als u hier commentaar laten geven, U zou er af moeten en niet ik. En over mijn taalgebruik ik gebruik mijn spreektaal ook om te schrijven , kom niet uit zeeland, dat is ook een persoonlijke aanval.
bakkertje 14 november 2010
Ik vind deze foto ook niet mooi, dat mag ik toch zeggen? Criticus geeft zijn, n.m.m. steeds zeer deskundige, mening. Waarom zou je toch geen afwijkende mening of kritiek mogen hebben? Het is ook opvallend dat waar criticus enkel over de foto schrijft, e.e.a. direct in de persoonlijke sfeer wordt getrokken. Een wijs man heeft mij eens aangeraden om scherpe reacties pas morgenochtend te schrijven. Dan is de storm wat geluwd. Spreektaal is geen schrijftaal.
happy10 15 november 2010
Ik snap niet wat mijn schrijven met de foto te maken heb, daarom voel ik mij persoonlijk aangevallen, niet de kritiek op de foto, maar meneer de criticus is niet zo tactvol en zelfs erg grof met zijn commentaar, niet alleen met deze foto. Misschien als hij eens opbouwende kritiek kan geven , maar dat kan hij niet denk ik.