Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 21
jolanda baart

avond in brugge

21 reacties

Piet 08 November 2010
Heel erg mooi, maar toch een tikkeltje krap in beeld. Zelf zou ik gekozen hebben voor wat meer ruimte bovenin.
mark 08 November 2010
Deze heb ik óók al eens eerder gezien. Maar misschien toen van een andere maker/maakster.
Roze-Riet 08 November 2010
Hele mooie foto Jolanda.Ga zo door.
Mario 08 November 2010
Ik sluit me bij Piet aan. Tevens is de foto niet geheel scherp.
W Voet 08 November 2010
Schitterende sfeervolle opname
Alie Heerspink 08 November 2010
Het is leuk om foto's op de site te kunnen zetten. Je moet er wel lef voor hebben. Steeds weer zijn er mensen die jouw foto, waar jij zo blij mee bent, afkraken. Je kunt het zien als opbouwende kritiek, maar toch? Het gaat hier niet om professionaliteit, maar om het plezier. Wanneer kan ik, en met mij vele anderen, genieten van zo'n mooi sfeerplaatje? Overigens jammer dat Zeelandnet geen leestekens opneemt, waardoor jouw uitdrukking niet tot z'n recht komt. Heb ik zowaar ook kritiek, maar dan op de Professional. Groetjes, ALIE
rian W 08 November 2010
Ik vind de spiegeling mooi, maar zou inderdaad de toren ook tot het eind willen zien, maar weet niet of het dan aan de onderkant niet te krap wordt....het is met fotografie keuzes maken. en soms is de keus zo moeilik dat je het erop zet zoals je zelf wilt. het is jou foto en hij is mooi!!
sharon 08 November 2010
die foto heb ik heel vaak gezien uit een pps....
J.A. 08 November 2010
Sorry, bijna vergeten. Leuke foto @Jolanda, genoten in Brugge toch?
marco.p 08 November 2010
Mooie romantische foto !
Roze-Riet 08 November 2010
Leuk die reacties he, Jolanda?
Nel R 08 November 2010
Ondanks bovengenoemde kritiekpunten vind ik het 'n mooie, sfeervolle opname!
jolanda baart 08 November 2010
Uh....goh.....ik had alleen maar een leuk plaatje opgestuurd van brugge, prachtige stad om veel foto's te nemen. Dit is vast een hele bekende foto mark want naast mij stonden er nog een twintigtal mensen met een camera maar hij is vers van de pers hoor!! Foto was scheef dus tijdens het rechtzetten kwam ik aan de bovenkant wat krap maar dat is id de keuze die je maakt en een scheve foto kan echt niet. En mario, ik blijf kijken hier naar de vergroting, maar hij is haarscherp, tenzij je de spiegeling bedoelt in het water, dat kan je toch nooit 100% scherp krijgen?? Bedankt voor alle reacties, of ik het er mee eens ben of niet doet er niet toe. Ik plaats een foto om ervan te leren en een volgende keer evt. beter te doen. Uiteindelijk is het id zo als rian zegt, mijn foto in dit geval en eigenlijk ben ik er super tevreden mee!
Elvira Taelman 08 November 2010
Hele mooie foto!
marco.p 09 November 2010
Groot gelijk ,Jolanda. (als je 't krap zou vinden ,kan je er een randje omheen zetten/maar ik vind 'm mooi// zou je trouwens best kunnen doen & kijken of je weer zoveel reacties krijgt :-))) )
Rian W 09 November 2010
Jeetje wat een negatievietijd. Mensen doe eens normaal, natuurlijk zien jullie deze foto 100 keer, want er zijn vele foto's die gemaakt worden. Ik heb er van de boulevard wel 1000den gezien, maar die waren echt niet allemaal van mij hoor!! Jolanda, hou het erbij ! En ik wil best meer foto's zien van Brugge!!!
Piet 09 November 2010
Een heel duidelijke verklaring van Jolanda. En ook een, die hout snijd. Ook een probleem, waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. En, zoals ik in mijn eerste reactie al zei, HEEL ERG MOOI.
jolanda baart 10 November 2010
Rian, piet en marco, toch nog wat geknutseld aan de bovenkant van de foto, kon het niet laten :-) stukje gecopieerd en erboven geplakt, ik had maar 3 mm over om dat te doen maar nu ziet het er inderdaad beter uit,ondanks alles toch nog wat geleerd!! Op naar de volgende van brugge die ik ga plaatsen!
je varende VRIEND 10 November 2010
HOI JOLANDA,net weer terug uit duitsland, en na "n tip, je "avond in brugge"foto opgezocht..... Ik vind hem PRACHTIG.....Door deze foto heb jij mij, inspiratie gegeven, om de stad BRUGGE te bezoeken, en er te vertoeven..... groetjes van mij. doei VRIENDIN.
marco.p 11 November 2010
Komt goed,op naar de volgende !:-))).
Rita van de Wege 16 November 2010
Heej Jola,hele mooie foto!!! Ik zal maar geen Brugge foto's plaatsen ...