Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
Vanessa

experiment

Ik ben een beetje aan het experimenteren geweest met deze foto van de ogen van mijn oudste dochter. Weer eens wat anders dacht ik.

11 reacties

Ine 03 november 2010
Jazeker is dit wat anders, wel een leuk effect zo! Misschien een beetje aanpassen: zodat haar rechteroog(haren) er volledig op staan en er evenveel ruimte tussen de rand van de foto is als aan de onderkant (onderkant mag iets minder, dan is dat lichte vlekje op haar neus (flitslicht?) ook weg. Succes, een goed idee van je. Ine
Otto Vosveld 03 november 2010
Experiment geslaagd, vind ik, Vanessa ! Bijzonder en toch ook erg mooi !
Martine 03 november 2010
Mooie foto van een mooi meisje !! Wat Ine hierboven zegt lijkt me wel een goede tip..Evengoed heel leuk gedaan.
M. van Gelderen 03 november 2010
met bovengenoemde reactie eens,mooi hoor
Elvira Taelman 03 november 2010
Mooie foto!
Piet 03 november 2010
Leuk. Ik ben voor expirementeren. Je leert er altijd van. Hier vind ik de uitvoering nogal soft, wat te grijzig. Zeker het oogwit dient wit te zijn. tikkeltje meer contrast?
Smaken verschillen 04 november 2010
Waar staat dat Piet? Het is duidelijk te zien dat het linker oog helderder op de foto gezet is.Experiment!!....en dat softe rechtse gedeelte vind ik juist erg mooi...Dus ja?
Vanessa 04 november 2010
Bedankt voor jullie reacties. Bij een experiment zijn tips altijd welkom, daar kan je van leren namelijk. Ik waardeer ook elke mening. In dit geval was het wel mijn bedoeling om het ene oog te soften en het andere (dat straalt) helder te houden. Ik vond zwart/wit mooier in dit geval, hoewel mijn dochter prachtige blauwe ogen heeft. Dat is iets voor mijn volgende experiment. Haar blauwe ogen accentueren.
Piet 05 november 2010
Als de foto precies geworden is, zoals je wilde, ben je volledig geslaagd. Het maakt dan helemaal niks uit, wat een ander ervan vind. Verder ben ik geneigd om niet meer te reageren op annonieme commentaren.
Annie 05 november 2010
Hee, Piet krijgt het een beetje door. Hij vindt dat "als de foto precies geworden is, zoals je wilde, ben je volledig geslaagd", eerder las ik al eens een uitspraak van dezelfde Piet: "Mislukt is iets, als er niet uitkomt, wat je wilde. Als dat dit was, is het niet mislukt. Mijn mening is, als het resultaat is, wat we bedoelden, dat het dan geslaagd is". Oké Piet, probeer in het vervolg eens volgens je eigen zienswijze en uitspraken daaromtrent naar foto's te kijken. Dan hoef je niet steeds te reageren. Want het wordt zo langzamerhand heel erg vervelend.
Piet 05 november 2010
Piet heeft het al heel lang door. Maar dat er nog altijd mensen zijn, die niet doorhebben, dat een anders mening gewoon een anders mening is, verbaast me. Je zou toch niet echt willen, Annie, dat ik voor iedere foto waarover ik wat wil zeggen, aan jou en de hele wereld toestemming zou moeten vragen?. Er staat toch; Uw reactie op deze foto? Je krijgt dan ook MIJN reactie. Ik zou een flapdrol zijn, als ik dan een anders, (en wiens dan?), reactie zou plaatsen. Een heel probaat middel om je niet aan mijn reacties te ergeren, ( al schijnt dat voor sommige mensen een hobby te zijn), is, mijn bijdragen niet te lezen.