Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Peter B

uitgang

Graag beoordeling en advies, waarom zie ik niets meer van de buitenkant?

7 reacties

Sjaak 31 October 2010
De belichting is gemeten op de vrouw. En omdat zij binnen staat en daar dus minder licht was dan buiten, heb je daar een langere belichting voor nodig gehad. Buiten is als gevolg dus ook langer belicht. De camera kan niet vastleggen wat jij ziet, tenzij je HDR gaat gebruiken.
Huig de Kreij 31 October 2010
Sjaak heeft gelijk, maar om de vraag van Peter volledig te kunnen beantwoorden is deze ruimte te klein en waarschijnlijk niet bedoeld....maar deze foto heb ik gedownload en heb de vertikale lijnen van de deuropening wat meer contrast gegeven waardoor toch een hele speciale foto ontstond! De uitdrukking op haar gezicht is geweldig en die onduidelijke en overstraalde deuropening? .....vind ik persoonlijk juist heel erg mooi en spannend! Ondanks dat jij het ervaart als "mogelijk mislukt" blijkt een bijzondere foto te zijn.Gr. Huig
peter b 31 October 2010
Bedankt voor jullie uitleg en advies, deze vrouw stond bij de uitgang van een kerk die je kon bezichtigen en stond daar heel onderdanig giften te ontvangen, precies de goede houding en uitdrukking van deze dame.
Connie 31 October 2010
Door het enorme hooglicht in de deuropening is het het of de dame je toegang geeft tot iets heel bijzonders. Mijn eerste reaktie was een aalmoes voor de hemelpoort............. De belichting op de dame is heel goed. Mooie foto!
Emmetje 01 November 2010
Prachtige foto. Kun je ook zeggen waar die is genomen?
peter b 10 November 2010
sorry voor de late reactie, genomen in Beziers, Frankrijk
yohan 19 November 2010
Ik hoop dat je deze vrouw ook daadwerkelijk wat gegeven hebt, zie je haar armen?