Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Joop B.

Vechten om een plekje onder de zon.

9 reacties

Martine 31 oktober 2010
Ooooooooow ja ? o............Nou dan moet dat maar !
martina 31 oktober 2010
er werd niet gevochten,die schepen varen er,omdat ze naar een bestemming moeten.eerdr vechten wie de mooiste foto heeft.
Hobbyist 31 oktober 2010
Dat u zo'n foto op internet plaatst!
Piet 31 oktober 2010
Nogal stevige tele en geen stabilisatie. Dan heb je toch al gauw een statief nodig.
roel 31 oktober 2010
zeer slechte foto
Klaas 31 oktober 2010
Bij al de ondergaande zonnen die ik de laatste tijd zie op zeeland foto is alles erg oranje is dit werkelijk in het echt zo? Of zijn de foto's bewerkt.
Martine 31 oktober 2010
Nou nou Dat is ook niet aardig al deze commentaren..Soms ziet je foto er best goed uit en wordt het na plaatsing een stuk minder.De plaat is perfect en vaak zijn de kleuren ook echt die kleur..Als je dit vanaf je balcon kunt fotograferen is het al een feest op zich..Joop ik heb bijna dezelfde foto geplaatst,wat niet zo vreemd is als je naast elkaar woont ;-) Doorgaan met genieten van het maken van mooie foto's..........Wat je heel goed kunt
Piet 31 oktober 2010
@ Klaas, als je met een sterke tele werkt, neemt de zon een letterlijk grote plaats in. en, omdat de zon een sterke lichtbron is, zal de belichtingsmeter een heel korte sluitertijd kiezen. Dat resulteert in verzadigde kleuren.
Hobbyist 03 november 2010
Klaas is waarschijnlijk pas op de wereld...... Als je dit in het echt waarneemt is het waarschijnlijk het einde der tijden. Verdiep je is in de werking van een camera in combinatie met objectieven.