Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
P Vergouwe

De bieten zijn gerooid

28-10-10 Hoek

11 reacties

een boer 28 October 2010
Zet hem even recht Piet, en als het om de bieten gaat, mogen die wel wat scherper. Het licht en de paaltjes in de wei is mooi vind ik.
Otto Vosveld 28 October 2010
De boer (vorige spreker) heeft gelijk wat het rechtzetten betreft, maar verder ben ik het niet met hem eens. Die bieten zijn niet het hoofdonderwerp, dus moeten niet afleiden (vind ik) van het hoofdonderwerp, de ondergaande zon. Die wat vage bieten op de voorgrong versterken de rest van de foto, zeker de achtergrond. Erg mooi, Piet !
Piet 28 October 2010
Sorry, slordig gewerkt. Het origineel ga ik zeker rechtzetten. En, boer, heb jij geen naam?, ik had er een met de bieten scherp, maar deze vind ik mooier.
Riet de R. 28 October 2010
Tja, ik vind het een foto met erg mooie kleuren, de vurige lucht is prachtig.
Eddy Kroes 28 October 2010
Prachtige sfeervolle foto.
RvdH 29 October 2010
Mooie foto, dat rechtzetten valt wel mee, wat wil je zien als de horizontale lijn in deze foto. Maar Otto, ik ben het niet helemaal met jouw stelling eens, dat de bieten niet het hoofdonderwerp zijn. Let eens op de titel, die doet anders vermoeden.
Anneke 29 October 2010
Piet: stuur die met scherpere bieten ook eens in als je wilt?
criticus 29 October 2010
Goeie foto, horizon is gewoon recht op mijn monitor....... Prachtig die zon waarbij je zelfs je ogen een beetje dichtknijpt als je naar de foto kijkt, dat is nou werkelijkheidsweergave. Die bietenhoop had er wat mij betreft helemaal af gemogen, die leidt nu alleen maar af.
Piet 29 October 2010
Die met de scherpere bieten bleken niet echt scherper, Anneke. En, criticus, de bieten lagen daar, min of meer in de weg. Sorry.
Gieneke 29 October 2010
Mooi.
Anneke 30 October 2010
Piet kletst zich overal uit, die kan niet tegen kritiek zoals we allemaal intussen weten