Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Gert Eggebeen

Mooi Zeeland

13 reacties

pedro 27 October 2010
Dit is mooi zeg!
Nostalgrietje 27 October 2010
Heel apart!
HANNEKE 27 October 2010
wow!! een hele, hele mooie
Ben 27 October 2010
Een hele gave Gert !!! Prachtig lijnenspel, goed gezien en vastgelegd ............
Rian W 28 October 2010
Een enorme mooie plaat!!
hobbyist 28 October 2010
lelijk geshopt! kan niet anders zeggen gewoon. in z/w plaatsen, puur natuur, was foto mooier geweest
maker 28 October 2010
@hobbyist, sorry maar deze is niet geshopt !!
joop verhage 28 October 2010
Gert, ondanks al het gezemel; ik vind het een mooie foto!!
Nel R 28 October 2010
Bijzonder door de schaduwen en lijnen in deze foto. Goed gezien en vastgelegd!
criticus 28 October 2010
wmk zegt in andere (bedekte) bewoordingen precies hetzelfde. Ik zeg precies wat er mis is met de foto: veel te veel verscherpt waardoor dit korrelig effect ontstaat. Dit kan soms iets toevoegen , maar de foto's van Dhr Eggebeen zijn op een enkele uitzondering na allemaal teveel verscherpt. Zijn foto van de duintoppen is een extreem voorbeeld van hoe fout het kan gaan , hier is door de nabewerking zelfs een duidelijk zichtbaar "banding" artifact ontstaan wat de foto technisch gezien tot een slechte degradeert, hoe goed de compositie wellicht ook is. Als u deze foto's zou aanbieden bij een "Stock Foto Site" zouden ze zonder pardon geweigerd worden.
maker 28 October 2010
Zal het in de gaten houden met verscherpen van de foto's. Zo kan het toch ook. Dat komt in ieder geval wat vriendelijker over. Deze reactie klinkt voor mij niet vervelend en kan ik wat van leren. Die andere is gelijk zo pats boem ontzettend direct. Afijn zal mijn best doen om het wat minder scherp te maken allemaal. Succes verder.
peter b 28 October 2010
De foto viel mij direct op omdat ik het een pracht plaat vind,helder en zo mooi verscherpt dat het er zo fris uit ziet dat je er gelijk in wil gaan liggen, opvalende compositie en lijnenspel. Ik heb jaren lang foto's mogen beoordelen, en ik vind dit een toppertje. Wat een ander er van vind maak niet uit,bij 3 verschilende beoordelers zal je drie heel verschilende punten krijgen. Wat betreft het bewerken is mijn ervaring dat de een het klein beetje al niet mooi meer vind, en bij de ander kan het niet gek genoeg ''verkracht'' worden, gelukkig heeft ieder zo zijn mening en smaak.
Sil 09 November 2010
mooi die contrasten