Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 4
R. Freeze

Road to nowhere

een mooie nazomerdag in het bos bij Kasteel Westhove, Domburg

9 reacties

ikke 25 October 2010
had veel mooier geweest zonder persoon, het rood is storend en nowhere? er staat een straatnaambordje aan het einde............
Jaap 25 October 2010
Slappe foto met nog slappere titel. Bespaar je het uploaden hiervan.
Nel R 25 October 2010
Mooie herfstplaat!
Zeeuws en niet blij 25 October 2010
Tjonge,het is weer Zeeland op zn smalst hoor,met die commentaren!Het is een prachtige foto,en de persoon erop geeft er juist een diepte aan,super!!Ik denk dat je foto in Zwart wit ook mooi zal zijn,en wat betreft 'bespaar je het uploaden hiervan',inderdaad,zet je foto's op een andere site,want ik vind dit een van de meest waardeloze site's die er bestaan,er zijn genoeg liefhebbers voor foto's als deze!!
Evelien 25 October 2010
Vind 'm best wel mooi. Maar ja 'kben geen zeeuw, haha.
Riet de R 25 October 2010
Ik vind het een erg mooi plaatje.
Nel R 25 October 2010
zie commentaar op mijn foto van mijn honden, w.s. dezelfde persoon van het commentaar hierboven... 'n paar maanden geleden was het ook heel erg met zulke commentaren, toen was het 'n poosje rustig en nu begint het weer... op andere fotosite's is dit niet mogelijk maar hier schijnen ze niks te kunnen doen... slechte zaak!
R. Freeze 25 October 2010
Dank voor de vele positieve reakties. en @Jaap ,,,,,,,,,,,,,, kom zelf eens met een paar fraaie foto's in plaats van dergelijk commentaar te leveren. Gezien de vele positieve reakties denk ik dat jouw mening erg overtrokken is.
Koos 26 October 2010
Een geweldig plaatje ! .... En "ikke", als je je verstand niet beter kan gebruiken, ga dan met je Legoblokjes spelen. De dame in het rode jack is "het onderwerp" van de foto en vertelt alles over wat de maker heeft willen zien. en Jaap, als je geen legoblokjes hebt, dan doe je misschien je Barbies weer eens uit de kast halen. Je commentaar raakt kant noch wal. Tegen "Zeeuws en niet blij" zou ik willen zeggen: als deze site gebruikt zou worden waarvoor hij bedoeld is, dan kunnen heel veel mensen er plezier van hebben. In de help/regels hierboven staat precies waarvoor deze site is. Maar dat wordt wel vaker vergeten, ook door de echte "hobbyisten" hier. Laat iedereen toch gewoon z'n foto's plaatsen voor zijn/haar familie en kennissen, dat is waarvoor het hier is bedoeld. Dat de Pieten en consorte eens leren om hun commentaar te nuanceren en te minderen, het zou een heel stuk gezelliger worden. En laat me niet nog eens lezen dat Piet z'n commentaar "hints" noemt, want dan krijg ik onmiddelijk behoefte aan een spuugzakje. Maar ook direct zeg ik, de onzin commentaren zoals de laatste dagen Iedereen, zelfs degene die de meest lelijke foto's maakt, die maakt toch mooie foto's.