Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 41
J.A. Tisum

Een grens...?

Op zoek naar de grens. Is dit nog een foto om te plaatsen op deez of gene fotosite?

16 reacties

Piet 20 October 2010
Helemaal niets heb ik tegen het bewerken van foto's, maar in mijn opinie past dit hier niet. Ik vind het wel erg leuk gedaan.
J.A. 20 October 2010
Waar ligt de grens dan Piet? En door wie wordt die bepaald? Gr.
Huig de Kreij 20 October 2010
@J.A.; wat ik wel heel erg goed vind is dat je het licht op de rechterpaddestoel hebt aangepast aan de plaats waar hij nu staat (in het licht) ...... en die achtergrond? ..... ken ik ergens van! Ook deze foto moet kunnen en is zelfs grappig! Je zult best een reactie krijgen of deze foto bewerkt is....gr. Huig
J.A. 20 October 2010
Hoi, Huig. Dat komt er nu van he? Mooie dingen (achtergrond) hou je nu eenmaal niet alleen voor jezelf. Nogmaals bedankt.Gr.
Jan Peter B 20 October 2010
Eindelijk eens iets moois,iets gewoons, grenzen bestaan niet meer.
M. 20 October 2010
Hele grappige en leuke bewerkte foto die niet zou misstaan in een kinderboek.
Piet 21 October 2010
Zoals M het verwoord geeft helemaal mijn idee weer.
sonja 21 October 2010
heel leuk gedaan!
Toos 21 October 2010
Wonderlijk volkje!
Martine 21 October 2010
Fantastisch gedaan ..heel erg leuk !!
Koos 21 October 2010
Dus Piet, als ik het goed begrijp, dan bedoel je dat een foto die geschikt is voor een kinderboek naar jouw mening niet hier hoort. Om in je eigen woorden te blijven, ik vind dat J.A. het goed verwoordt als hij vraagt waar ligt DE grens en door wie wordt die bepaald. Ik herinner je even aan een je eigen uitspraak: "Mislukt is iets, als er niet uitkomt, wat je wilde. Als dat dit was, is het niet mislukt. Mijn mening is, als het resultaat is, wat we bedoelden, dat het dan geslaagd is".
-- 24 October 2010
Het lijkt er in het algemeen toch zo op, dat Piet op deze site de grens wil bepalen.
En ? 28 October 2010
veel klikplezier gehad??
J.A. 29 October 2010
Beste "En" . Klikken ligt niet in mijn line. Het zegt op deze site zo weinig over de kwaliteit van een foto, behalve dat het ik,ik,ik, naar voren springt. Helaas moet ik je teleurstellen, want zelf heb ik er part noch deel aan. Kennelijk heb ik een of meerdere fans. En fans? Zo heb je ze en zo weer niet. Maar als eindconclusie mag ik wel stellen, dat Pietje Vergouwe geen fan van mij is. Geeft niet hoor Piet, ook jouw mening mag en kan, want ik heb er hier zelf om gevraagd.
Addy van Rooij 04 June 2011
Deze bewerking is heel apart. Je verplaatst je meteen naar het kind zijn; het kind zijn in de mens. Een aantal jaren geleden heb ik een "paddenstoelen boekje" gemaakt voor een paar kindertjes en dit was heel tof om te doen. Dus, ik kan dit zeker waarderen. Vertel er wel je verhaal(tje) bij.
Edith 05 April 2012
Prachtig gedaan!!!!!!!!!!!