Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
Otto Vosveld

experiment (3)...

Foto genomen in Katwijk aan Zee, vanuit ons hotelraam. Ge-experimenteerd met m'n nieuwe camera (Cacon PowerShot SX30 IS / 14,1 pix./35xzoom). De mogelijkheden met de zoom uitgeprobeerd. Gefotografeerd van erg grote afstand.....

9 reacties

Otto Vosveld 20 October 2010
Cacon = Canon !
Ronald 20 October 2010
En verschrikkelijk slecht verscherpt. Sommige mensen leren het nooit.
Otto Vosveld 20 October 2010
Gelukkig dan, dat er nog mensen zijn zoals jij, die deze sukkelaars op de goede weg kunnen helpen, met dit soort opmerkingen.....
Riet 20 October 2010
Als je dur maar plezier in hebt, Otto....veel succes met je nieuwe camera.
Martine 20 October 2010
Fijne vakantie nog en natuurlijk moet je die camera nog uitproberen.Moet ik ook nog steeds en heb hem al behoorlijk lang.Lekker plezier hebben in het maken van foto,s en succes ermee!!
Arjaan 20 October 2010
Je camera krijgt best goede recensies en de prijs-kwaliteit verhouding is ok. Ik heb (naast mijn spiegel-reflex) ook een compactcamera. Daar maak je prima foto's mee, alleen.... je moet er geen dingen mee doen, die ze eigenlijk niet aankunnen. Je hebt zelf al ontdekt, en dat is ook mijn ervaring, dat die superzoom wel werkt, maar matige kwaliteit geeft. Zo zul je nog wel een paar zaken tegenkomen, maar,... je kan er prima opnames mee maken als je rekening houdt met een paar beperkingen, die overigens iedere camera heeft. Veel fotoplezier toegewenst.
Otto Vosveld 20 October 2010
Dit zijn opmerkingen waar ik wat aan heb ! Dank, Arjaan.
caston 20 October 2010
Blijven proberen Otto,ik heb sinds kort ook wat nieuws gekocht,daar is ook een compactcamera bij,ik had dezelfde probleempjes die jij nu hebt.door veel te oefenen met de instellingen en het lezen van de mogelijkheden die je hebt met die camera kom je er vanzelf achter Veel fotoplezier.!!!!!!
Saar 20 October 2010
Als je er maar plezier in hebt toch??!! en blijven oefenen natuurlijk! Veel plezier