Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 15
Arja

Zo jong nog en al zo arrogant

Zeelandnet BV,verwacht u nou werkelijk van mij,dat ik bij iedere te plaatsen foto, 18 pagina's van uw voorwaarden doorneem? Immers u kunt uw voorwaarden a la minuut wijzigen? Deze voorwaarden kunnen dus per te plaatsen foto anders zijn? Waar is je verstand Zeelandnet BV. Met deze voorwaarden ga ik dan ook niet accoord.Het aanvinken,is door mij dan ook slechts gebruikt om een foto te kunnen plaatsen. DAAR HEB IK ALS BETALEND ABONNEE GEWOON RECHT OP.

4 reacties

Jan de Voogd 30 August 2008
Daar heb je een punt @ A.Zldnet heeft veel weg van een dictatoriale blaaskaak.Schrijf eens en brief naar de VVD,die zijn nogal gebrand op zulke dictatortjes.
Arja 30 August 2008
Hoi Jan.Ik heb het zelf niet zo op die letters van jouw.Maar als ik mijn recht ergens kan halen,moet dat maar(even) wijken.Weet je een adres misschien? Bij voorbaat bedankt.
Jan 30 August 2008
Leuk geprobeerd Arja.Ik sta dan wel achter je standpunt,maar ik ben je knechtje niet.Je hebt toch ook internet,zoek maar op. Succes,LEVE DEMOCRATIE.
Arja 30 August 2008
Oeps,je hebt gelijk Jan.Ik zoek het op en geloof mij er gaan brieven uit.Zeker een naar Zeelandnet BV.Iedereeen die wilt reageren op de nieuwe voorwaarden van Zeelandnet BV.mbt. de fotosite,nodig ik gaarne uit om het ongenoegen kenbaar te maken. Adres;Postbus 35; 4493 ZG Kamperland.