Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 2
bert

zeeuws praathuis

zo gaat het praathuis van wissenkerke het weekend in.

6 reacties

Cornelis van der Welle 15 October 2010
't ouwe lulle kotje noemt de jeugd dit. In de praktijk meer een jeugdhonk. De enige voorziening in Wissenkerke. De begeleiding van de jongeren schiet tekort.
kijker 15 October 2010
begeleiding ?? Men staat tocht niet te wachten op begeleiding ? Jullie weten toch zelf alles zo goed ???? Onderneem zelf eens goeie dingen die gezelligheid brengt en geef niet altijd de schuld aan een ander. Een oudere.
Nelly 15 October 2010
Uit de praktijk blijkt dat toezicht van een oudere nodig is. Ze zijn zelf niet in staat om de boel op orde te houden. Misschien moeten we daar eens met z'n allen over na gaan denken in Wissenkerke? Ze hebben wel degelijk vorig jaar hun job opgeknapt, maar dan gaat het toch weer fout. Klagen is wel een heel gemakkelijke uitweg.
bert 15 October 2010
beste cornelis. Er staat een peperduur jop halverwege de ooststraat dat niet werkt. Mogelijk een bedweterige ambtenaar? Kijker. Je hebt gelijk. Wij hadden in 1965 een honk ergens in het bos tussen hilversum en baarn. geen rotzooi en geen overlast. nelly spreek jij ze aan?????
Wim 15 October 2010
Ik ben een paar jaar geleden mijn zoon op wezen halen in kamperland, die was met een vriendje van hem meegegaan welke die dag jarig was naar de jeugdsoos daar en ik was toen stomverbaasd hoe netjes het daar was. Het kan dus wel, ze vertelden mij dat ze alles zelf deden. Petje af. Voor alle duidelijk heid dat was niet in 1965!
Hopeloos. 15 October 2010
dit is heden een alledaags gezicht,alles ziet eruit als een bekladde vuilnisbak,jammer.