Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
zeeuwsevlam

kriekrie onze uil

mooi he

6 reacties

mh 14 oktober 2010
Deze Kerkuil heeft een somber leven, ze horen in de natuur !!.
Vrije Vogel. 14 oktober 2010
Roofvogels gevangen houden is een middeleeuwse hobby en zou verboden moeten zijn ..
diana 14 oktober 2010
MIJN UILEN hebben absoluut geen somber leven ze hebben het beter dan in de natuur en ze weten niet anders ze zijn in gevangschap geboren als ze vrij zouden zijn zouden ze omkomen maar goed mensen weten niet waar ze over praten als ze de situatie niet kennen en weten.
Vrijheid 15 oktober 2010
Elke Roofvogel of Uil is gestolen uit de natuur, die door burgers achter tralies wordt gehouden. Deze vogels hebben een gevangenis leven, want de vrije natuur is hun ontnomen. Men moest het morgen nog verbieden, want het zorgt voor natuurvervalsing als ze ontsnappen, tevens worden vele jonge vogels uit onze kostbare natuur kapot gemaakt door deze domme mensen !!.
Joris 16 oktober 2010
Hier reageren dus duidelijk een aantal mensen zonder verstand van zaken. Ik zou bijna zeggen, zonder verstand. Dieren die onder de mensen zijn geboren, die door mensen zijn opgevoed en die genoeg liefde van mensen krijgen, die leven doorgaans langer dan in de vrije natuur. Als ze goed verzorgd worden, dan zie je hoe ze genieten. Dan zie je ook hoeveel liefde ze zelfs terug kunnen geven.
lemmy 24 oktober 2010
zijn gisteren op een vogeltentoonstelling geweest nou dat is zonde 3 dagen lang in een kleine kooi en wat een stress oplevert voor zoon beesje .

Trefwoorden
uil onze kriekrie