Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Huig de Kreij

Tot ziens!!!!! Gr. Huig

In verband met het einde van onze nazomervakantie in Zeeland zal ik mijn bijdrage over foto's van dit prachtige land moeten verminderen.....ik hoop van tijd tot tijd andere onderwerpen te mogen uploaden. Bedankt voor alle spontane reacties en tot ziens....! Gr. Huig (kijk ook eens op mijn website www.huigdekreijfotografie.nl)

31 reacties

gekko's 13 October 2010
Bedankt voor de inzage in je mooie foto's. Hopelijk heb je genoten in nazomers Zeeland!
sonja 13 October 2010
Heel mooie foto en ik heb genoten van alle foto's die je geplaatst hebt. Jammer dat de nazomervakentie voorbij is. Gr. Sonja
Otto Vosveld 13 October 2010
We zullen je missen ! Tot (weer-)ziens op onze fotosite !!
marco.p 13 October 2010
Tot ziens , Huig !
Toos 13 October 2010
Kom in Zeeland wonen!
Elvira Taelman 13 October 2010
Bedankt voor je prachtige foto's. Ik heb er erg van genoten. Jammer dat de vakantie voorbij is. Gelukkig kunnen we je foto's verder bewonderen op je webside die er heel mooi uitziet. Ook nog bedankt voor alle goede tips. Tot ziens op deze fotosite!
Miranda 13 October 2010
Van mij mag je ook andere foto's plaatsen hoor, als je weer terug thuis bent. Ze hoeven hier niet gemaakt te zijn. Van degene die je al geplaatst hebt heb ik in ieder geval erg genoten. Tot ziens en wel thuis.
Marrie 13 October 2010
Bedankt voor je mooie foto's en enthousiaste reacties. Groetjes Marrie
Jeroen 13 October 2010
ook ik heb genoten van je foto's! We hebben (op kleur na) wel een beetje dezelfde stijl en dat was goed om te zien!! greetz, Jeroen
Piet 13 October 2010
Bedankt voor je (te) korte, zeer gewaardeerde bijdrage. Ik hoop nog meer van je te zien. Groetjes.
Nostalgrietje 13 October 2010
Jammer dat je vakantie voorbij is. Maarre...blijf vooral hier foto's plaatsen, hoor! Je website had ik al (via Google) opgezocht! Prachtig! Bedankt voor alle mooie foto's!
Kees 13 October 2010
Het ga je goed !
Jaap 13 October 2010
Je past in veel foto's nogal wat (te) forse kleurverzadiging toe, maar toch, er zitten nog zat foto's bij die heel fraai zijn.
Vanessa 13 October 2010
Jeetje......ben ik er net een goede week tussenuit geweest, lees ik dat je hier stopt!!!! Wat krijgen we nu? Ik genoot erg van je foto's. Hoe dan ook....het ga je goed en ik zal zeker op je website kijken. groetjes Vanessa
Gert 13 October 2010
Idd jammer Huig dat je weer naar huis gaat....Jouw foto's waren en zijn TOP! Zelf wil ik dat ook wel een keer gaan proberen met die filters en sluitingstijden. Prachtig effect krijg je dan. Maar plaats gerust foto's van je thuisfront hier op deze site zodat we gewoon kunnen blijven genieten van jouw foto's. nu ga ik even op jouw site kijken. Het ga je goed!!
Gert 13 October 2010
Nou Huig.....Fantastische site met waanzinnig mooie foto;s TOP!!! Hij staat bij mijn favorieten!
Rian w 13 October 2010
Ik ga zo even bij je fotosite kijken, heb tot nu toe genoten van je foto's....zou er meer van willen weten, maar daar is deze site nit voor!! Tot volgend jaar weer in Zeeland? Groetjess
Eddy Kroes 13 October 2010
Bedankt Huig voor de fantastische serie foto,s die je op onze site hebt getoond,ik heb er elke keer weer ontzettend van genoten. En zet bij gelegenheid gerust eens wat foto,s uit jou woongebied ik kijk er al naar uit en je site wil ik graag eens bekijken. Het ga je goed Huig.
W Voet 13 October 2010
Huig bedankt voor het plaatsen van je prachtige foto,s,ik heb er met graagte naar gekeken.Het was de moeite met je sluitertijden en je speciale effecten. Groetjes
Angel 13 October 2010
Jammer dat je vakantie voorbij is. Ik zal je foto's van je volgende vakantie weer met plezier bekijken.
caston 13 October 2010
Huig bedankt.ik heb en velen met mij enorm genoten van je foto;s
helma 13 October 2010
Huig, bedankt voor het plaatsen van al je mooie foto's en alle foto's zijn hier welkom, gr en tot volgende keer
Martine 13 October 2010
Erg genoten van jouw mooie foto.Hoop dat je een leuke vakantie hier hebben gehad.Wel thuis en tot ziens !!
Ton 13 October 2010
het was genieten van de fraaie foto,s,die je ons heb laten zien,ja Zeeland geeft alles, voor mooie opname,s, dus zullen wij je wel weer terug zien in zeeland,en op de foto site,tot de volgende keer ,en tot ziens...
Ach 14 October 2010
treur maar niet hoor, er zijn er nog zoveel die je plaats goed op kunnen vullen.
J.A. 14 October 2010
Met respect voor de door jou gemaakte foto's, komt het mij (van de bijna 8 pagina's aan geplaatste foto's) toch voor,dat het merendeel niet uit Zeeland komt en niet uit onze buurt. Al met al lijkt het mij dan ook meer op reclame maken voor jouw fotosite, dan op een vakantiesessie van Zeeland. Mooie foto's, maar met een vreemd luchtje!!!!
M. van Gelderen 14 October 2010
Ik heb ervan genoten,het ga je goed en tot kijks
K.A 15 October 2010
Wellicht dat J.A. er niet veel naast zit.
RvdH 15 October 2010
Hee Huig, als je dit allemaal leest, doe je dan blozen of glunderen ...... lol ;)
ricky 17 October 2010
Aan al die mooie reacties lees je dat wij erg van jouw foto's genoten hebben, en die paar negatieve laat je maar voor wat ze zijn. Bedankt!
Spam 03 November 2010
Pure Spam, provider Zeelandnet.nl. Daar moet u wat aan doen.