Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
P. Vergouwe

Laaiend

6 reacties

Piet 29 August 2008
Eerst was ik niet van plan, om deze foto te plaatsen. Maar omdat ie, zeker in verhouding, meer voorgrond heeft,(zie reactie Marcel), dan andere foto's, wilde ik Marcel toch een beetje tegemoet komen. De rest van de lucht, (het afgesneden deel), is bijna egaal grijs.De verzadiging is ook opgevoerd.
jans 30 August 2008
alsof daar een bosbrand woed/zo lijkt het/ verzadiging wat te hoog op gevoerd vindt ik/ maar geeft wel iets extra,s aan de foto
Piet 30 August 2008
Leek ook wel een bosbrand. Met uiterst zoombereik gemaakt, camera op een paaltje. Verzadiging opgevoerd om effect 'bosbrand' te accentueren.
Ton van Rijen 30 August 2008
Fantastisch gecreeerd!!!
Pieternel 31 August 2008
Als het geen bosbrand is moet je dat er ook niet van maken, als een foto door een beeldverwerker opgekrikt moet worden is de foto dus niet goed gemaakt.
Piet 31 August 2008
Pieternel, ik heb er ook geen bosbrand van GEMAAKT, enkel een effect geaccentueerd. Verder durf ik te stellen, dat de foto's, die je de laatste 20 jaar hebt laten afdrukken, voor meer dan de helft, zoals je dat zo plastisch uitdrukt, zijn opgekrikt. Als dat niet het geval zou zijn, neem ik heel erg diep mijn hoed voor je af. Alle negatieven, die voor afdrukken aangeboden werden, zijn naar een gemiddelde gereduceerd, of opgekrikt.