Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 23
Ruud R.

Veere

7 reacties

Frans 29 August 2008
Wat is er in hemelsnaam met deze foto gebeurd ,er is echt slecht gerommeld met deze foto. Maak eens mindergebruik van die photoshops ,dit is echt zonde van de foto
Wilfried 29 August 2008
Prachtige foto Ruud ( Photomatix zeker )
Piet 29 August 2008
Lijkt me een HDR product, de lucht is nogal geprononceerd. Iets te donker, naar mijn smaak, maar toch erg mooi.
Jolanda 29 August 2008
vind dit ook niks; wel heel erg onwerkelijk; bah. Geef mij maar pure fotografie, zonder al die bewerkingen
Roos 30 August 2008
Het gras is groener dan groen en de lucht zwaar overdreven. Naar mijn smaak is de foto te veel bewerkt.
Piet 01 September 2008
Pure fotografie, zoals Jolanda zo mooi uitdrukt, is al heel lang een illusie. Tenminste, als ze bedoeld, dat je zonder meer alles moet afdrukken, zoals de camera het registreert. Het gros van de foto's bv, in albums, zouden dan nooit zijn afgedrukt. Ik kan het weten. en heel veel amateur fotografen met mij, die zelf nog foto's hebben afgedrukt. Een onderbelicht negatief zou anders een te donkere foto hebben opgeleverd, en een overbelicht een te lichte. Dan heb ik het nog niet over doordrukken en tegenhouden. Het bewerken van foto's bestaat zo lang als de fotografie, het is nu alleen makkelijker geworden. Als alleen de oorspronkelijk perfecte foto's zouden worden afgedrukt, zou dat een erg laag percentage zijn.
Marco 24 January 2009
Piet, mee eens, maar dit is toch echt wel een beetje 'Too much' naar mijn idee.... Bewerk het of dusdanig dat er iets nieuws ontstaat, wat weinig meer heeft met het origineel, of bewerk om het origineel te verbeteren, niet te verkrachten.