Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Matty

Aardappelen rapen

Open dag Akkerparels in Gapinge.

4 reacties

peetje 10 October 2010
en graaien en graaien maar,de mens zijn net beesten af en toe,en meestal zijn het de mensen die genoeg hebben,ze moeten zich schamen.
Matty 10 October 2010
Pardon peetje,deze mensen zijn vrijwilligers die de Stichting op goede gronden helpen om de aardappelen van het land te halen. Deze stichting verkoopt de aardappelen zo houdt men zichzelf in stand. zo
Boer 10 October 2010
Een lekker domme, ondoordachte opmerking van Peetje, misschien zou het goed voor je zijn om zelf eens een dagje op je knieën in de klei te zitten.Matty heeft gelijk. Daarbij heeft het rapen van achtergebleven aardappelen, uien e.d. een goede kant. Er hoeft minder afval omgeploegd te worden waardoor er minder ziektes komen en er minder bestijdingsmiddelen gebruikt hoeven te worden. Maar Peetje heeft geluk, door steeds efficiëntere machines blijft er ook steeds minder achter en hoeft hij dit soort taferelen steeds minder te zien (alhoewel, kijk maar eens in de supermarkt, cafetaria, bij de Chinees). Mooie foto trouwens met enkel paardenkracht en menskracht, daar gaat het uiteindelijk om.
Elvira Taelman 10 October 2010
Mooie foto!