Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Joop B.

avondrood water in . . . . .

3 reacties

Piet 24 September 2010
De lucht is prachtig, de rest veel minder. Het contrast is gewoon te groot. Dergelijke foto's bewerk ik meestal met Picasa; licht toevoegen, (zoveel dat er voldoende tekening in de voorgrond zit), en daarna met "geleidelijke tint", de kleur in de lucht terugbrengen. Een panorama zou ik hier heel geschikt vinden.
-- 27 September 2010
Wat is Zeelandnet Foto? ZeelandNet Foto is het openbare fotoalbum van en voor alle ZeelandNet bezoekers. Via deze fotosite kunt u gratis uw foto's online plaatsen en laten zien aan vrienden en familie. Wie kan er foto's insturen? Iedereen met een (digitaal) fototoestel kan foto's insturen. Is het de eerste keer dat u een foto maakt of u hebt jarenlange ervaring met digitale fotografie. We vinden alle foto's even mooi.
Piet 28 September 2010
Je wordt in het ongewisse gelaten wie ( we ), is/zijn. Is dat een collectief of zoiets? En alle foto's even mooi? Zo'n beetje communisme in de dop?. Niemand mag het beter doen dan ik? Stel je voor, dat ze mij voorbijstreven? Ik geef alleen maar tips. Iedereen is vrij, om daarmee te doen wat zij/hij wil. Maar als je het niet probeert, zul je nooit weten of het werkt. Grappig vind ik, dat, bij een foto waar ik ook een tip had gegeven, iemand had opgemerkt dat niemand daarop zat te wachten en de maker reageerde met, "Maar ik zit daarop wel te wachten".