Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 28
Jessey

Prachtig strand westkapelle

6 reacties

Piet 24 August 2008
Z/w voor deze foto is geen verkeerde keus. Vooral dat licht maakt het mooi. Let op de horizon!!!!
Jessey 24 August 2008
Piet, nu moet je echt goed kijken! Horizon is gelijk gemaakt met bewerkingsprogramma...
Jessey 24 August 2008
PS. Wat heb jij met de horizon? ben je prof. fotograaf? leren wil ik wel hoor!
Piet 25 August 2008
Voor de zekerheid nog even gecontroleerd, want als je scheef voor je scherm zit, word al gauw e.e.a. vertekend. Tenzij mijn monitor scheef is, is er echt een scheve horizon. Vooral voor mooie foto's, vind ik, dat je de lat hoger moet leggen, vooral slordigheden doen afbreuk aan de kwaliteit. De horizon is heel erg makkelijk te corrigeren en valt ook erg op. Ik ben geen professioneel fotograaf, want dan had ik hier geen tijd voor, Wel fotografeer ik al zo'n 40 jaar en als je dan nog niks geleerd hebt, ben je een onbenul. Ik geef mijn kennis graag door, al wordt dat niet door iedereen op prijs gesteld. Gelukkig krijg ik nu en dan bedankjes van mensen, die mijn tips waarderenen en, (zeggen ze zelf), er van geleerd hebben.
Jessey 25 August 2008
Dank....maar ik vind het dan wel moeilijk, het lukt mij niet beter nu, welk bewerkingsprogramma gebruik jij? Onder welke naam kan ik foto's van jou bekijken?
Piet 25 August 2008
Voor de simpele dingen gebruik ik Picasa, een gratis programma van Google. Het heeft voor rechtmaken een raster en het werkt snel. Mijn foto's staan onder de naam P Vergouwe op de site. Verwacht niet, dat het allemaal supers zijn, want dat is niet zo. Ze zijn zelfs niet allemaal recht.