Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 3
Aloys Sponselee

Ook kinderen kunnen dijken bouwen !!

Tijdens de Dag van de Dijk in Yerseke op zaterdag 18 sept. konden kinderen kleuren, knippen en plakken met als resultaat vrachtauto's, kranen enz. enz. voor de aanleg van een dijk. De door medewerkers van Rijkswaterstaat neergezette "voertuigen" op de miniatuurdijk leverde deze foto op.

3 reacties

--- 19 September 2010
Het was, vind ik, beter geweest om de leesbare adresgegevens even af te schermen alvorens de foto te plaatsen. Persoonlijk zou ik er niet zo blij mee zijn als door deze actie mijn adres gelijk op straat lag (zie voorste fietser).
Aloys Sponselee 19 September 2010
Reactie van de fotograaf zelf: Nou ja, van één kant heb je gelijk, maar van de andere kant het gaat hier duidelijk niet om staatsgeheimen. Het gaat hier om een INGEKLEURD, UITGEKNIPT EN KEURIG IN ELKAAR GEPLAKT PAPIEREN FIETSJE !! Volgens mij, als Wilma M. haar eigen papieren fiets op deze foto ziet, ze heel enthousiast uitroept "hé, dat is mijn fietsje. Hoe vindt je hem ??" En als Wilma M. géén kind meer is, maar de leeftijd heeft van 52 jaar (als je heel ver inzoomt), dan denkt ze er misschien net zo over. Einde discussie.
--- 20 September 2010
Ai ai sir!

Trefwoorden
de van dijk dag