Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Richard van de Zande

Smurfendorpje

Canon Powershot A80

11 reacties

Piet 19 September 2010
Het zou heel leuk zijn zonder die groene vlekken.
kat 19 September 2010
mooie herfst foto
NN 19 September 2010
En weer ZeurPiet
Sja... 19 September 2010
Je kan natuurlijk ook je verbeelding eens op de loop kunnen laten gaan Piet
Klaas 19 September 2010
Weet je nog Piet dat ik het onderstaande bij een foto heb geschreven: Zo vaak zeggen hoe het dan wel moet terwijl je niet eens weet met welke camera is gefotografeerd. (poket camera of foto van telefoon) Dit kunnen kwalitatief mindere foto's zijn en dat mag schijnbaar niet geplaatst worden. Veel mensen plaatsen gewoon een leuke foto omdat het gewoon een leuke foto is maar schijnbaar moet het hier allemaal prof. foto's zijn. Ik vind dat met een Canon powershot gewoon een leuke foto. Piet leer er eens van.
Piet 19 September 2010
Maakt niet uit met welke camera zo'n foto is gemaakt. Bijna al het groen weg en je hebt veel meer over.
wmk 19 September 2010
Sta helemaal achter commentaar van Piet. Ingezonden foto op getoonde manier is gewoon mislukt.
Richard van de Zande 20 September 2010
Piet, ik heb eerst al het groen weggehaald, dan heb je alleen een donkere smalle, grauwe foto zonder diepte over. En een Canon Powershot A80 is dan wel een oudere compact camera met zijn beperkingen maar alles t/m 5 meter is redelijk scherp te fotograferen, want dit toestel kun je geheel handmatig, zoals een SLR camera in stellen. En close-up gaat er heel redelijk mee voor een compact camera. Overigens kraak je mijn foto's die ik gemaakt heb met een Nikon D200 met verschillende objectieven ook af, zoals je bijna bij iedereen doet, vooral bij mannelijke fotografen. Bij vrouwelijke fotografen ben je altijd suikerzoet met je commentaar. Bij deze: iedereen mag zijn commentaar op mijn foto's leveren, maar jou ben ik een eind zat!
Piet 20 September 2010
Over afkraken gesproken; afkraken is. in mijn opinie, (en niet alleen in de mijne), de positieve elementen ongenoemd laten en alleen de negatieve noemen zonder oplossing voor verbetering te geven.. Natuurlijk mag jij de foto zoals hij is het hoogst haalbare vinden. Het is per slot van rekening jouw foto. Maar als mijn reactie gevraagd wordt, geef ik ook MIJN reactie. Niet, wat de maker of wie dan ook, graag zou horen. De gebruikte camera maakt weinig uit, het is de persoon die het apparaat vasthoud. Die maakt uit, wat er wel of niet opkomt en ook nog, hoe het er op komt. En misschien maken die vrouwelijke fotografen gewoon goede foto's, maar dat zou je zelf ook kunnen beoordelen.
Piet 20 September 2010
Ik heb de zaak nog eens nagekeken en bij de 3 foto's die ik heb becommentarieerd, heb ik, behalve negatieve, ook positieve punten genoemd. Hoe je aan het bovenstaande komt, is me echt een raadsel.
Koos 23 September 2010
Het is wel heel erg duidelijk dat steeds meer mensen je behoorlijk beu zijn Meneer Piet !