Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 14
Jessey

En de hemel ging open....

9 reacties

Johan 23 August 2008
Mooie foto Jessey, mooie titel ook
liefhebber 24 August 2008
heeft geen bewerking nodig!!
Ruitje 24 August 2008
Uitzonderlijk fraai en wie nu nog beweert dat de aarde plat is.
Piet 24 August 2008
Eens met het tweede commentaar, geen bewerking nodig, wel een schaar. Als het bovenste deel, met die diafragmavlekken er af gehaald wordt, houd je een veel betere foto over. Dat bovenste deel haalt de kwaliteit niet zo'n beetje naar beneden.
Eric 24 August 2008
Prachtige foto!!! Ik wil nog even zeggen dat ik doodmoe word van de commentaren van PIET.!! Bij elke foto heeft hij wel iets. Vast goed bedoeld, maar zet van jezelf eens wat foto's op zeeland zoals het volgens jou moet. Want nu is het net of alleen Piet goede foto's kan nemen.
Piet 24 August 2008
Te veel eer, Eric. Elke foto? Heb ze niet geteld, maar het is zeker minder dan de helft, waarop ik commentaar lever. Goed bedoeld heb je goed begrepen, zie bedankjes. Er staan inmiddels wel enkele tientallen foto's van mij op zeelandnet, die ook niet allemaal perfect zijn. En nee, niet alleen ik kan goede foto's maken, als je de mijne gaat vergelijken met die van bv. Smuggler, Elisabeth, Andre Janse, daarvan kan ik nog veel leren. De meeste negatieve commentaren krijg ik (kennelijk) niet van de makers van de foto, maar wel vaak van mensen waarvan ik bij mijn weten nog nooit een foto gezien of becommetarieerd heb. Een goede raad, als je moe wordt van mijn commentaar, NIET MEER LEZEN.
Jessey 24 August 2008
Wat bedoel je Piet met een diafragma schaar?
Piet 24 August 2008
Even opnieuw lezen, Jessey, ik noem een schaar en diafragma vlekken. Geen diafragmaschaar, nooit van gehoord. In ieder geval fijn, dat je zelf reageert. Bovendien meen ik het resultaat al gezien te hebben. Ik ga er nog even naar kijken. Die schaar heb ik genoemd, omdat het toevallig ook nog rijmde.
criticus 24 August 2008
Beetje kinnesinne Eric? (alias Zeurpiet) Je hebt zelf een enkele foto geplaatst terecht door Piet van commentaar voorzien, maar dat is duidelijk niet goed gevallen... :)