Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 6
-mari-

Lopend langs het water, de dreigende lucht tegemoet

11 reacties

Piet 13 september 2010
Mooie foto, Rian. Even rechtzetten.
Jaap 13 september 2010
Ik zie geen dreigende lucht.......
Nero 13 september 2010
De opmerking van Jaap dat hij geen dreigende lucht ziet is wat overdreven, maar de foto wordt wel een stuk sterker als je de lucht veel dreigender maakt dan hij nu is. En als je dan toch bezig bent zet dan de horizon tegelijk recht want voor een foto die op zich potentie heeft, is een scheve horizon wel storend.
rian W 13 september 2010
Rechtzetten?? Jullie hebben helemaal gelijk, en ach Jaap, je geeft wel vaker negatief commentaar, ik zeg maar zo dat zegt meer over jou dan over mij!!
chris 13 september 2010
mooie foto
BasvR 13 september 2010
Mooi beeld. De fot donkerder maken en nog wat meer contrast helpt de sfeer te versterken.
Jaap 13 september 2010
Ik weet niet hoor, maar ik geef bijna nooit commentaar op foto's. Maar het zo zomaar kunnen zijn dat er talloze Japen zijn. Net als Jannen, Kezen, Truzen, enz. "k zeg maar zo dat zegt meer over jou dan over mij!!" > en jouw over-the-top-reactie zegt dan weer beduidend meer over jou dan over mij, rianW....
rian w 13 september 2010
Jaap ik ga hier niet over discussieren, inderdaad jaap met een kleine j of Jaap met de hoofdletter zit dan misshcien het verschil in. Omdat ik van een jaap vele onzinnige reacties kreeg dacht ik zal wel voor de zoveelste malen dezelfde zijn, vandar mijn reactie, en tegne jou ben ik dan nog zo, dan zeg ik gewoon Sorry Jaap, dan was die reactie zeker niet terecht!!
Piet 13 september 2010
Toch spreekt deze mij meer aan dan de rechtgezette versie. Ik denk, dat de iets koelere kleuren hier debet aan zijn.
Nero 13 september 2010
Ik kan het met Piet eens zijn, zij het dat, dat niets met rechtzetten te maken heeft. In de verbeterde versie zijn de kleuren inderdaad warmer geworden en dat komt de foto niet ten goede. Als ik eerder geadviseerd heb om de lucht dreigender te maken, bedoel ik niet de foto donkerder maken want dan gaat het effect verloren. Rian zal niet weten wie ik ben, maar ik ken haar wel en zal binnenkort laten zien wat ik met de eerdere opmerking bedoeld heb en hoe je dat bereikt.
rian w 13 september 2010
Oke Nero, Ik ben benieuwd.......