Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 1
appenzeller sennenhond senna

Pag, Kroatie

Middle of no wear

5 reacties

Marco 10 September 2010
Wat een kinderachtige omschrijving, of bent u vergeten waar het was? Wees specifiek, vertel waar het is en verdiep u in een landschap met al zijn geografische facetten, of blijf gewoon thuis.
Marco 10 September 2010
Trouwens als u dan toch per se deze gemeenplaats wilt gebruiken, de juiste spelling is "nowhere" of is het daar het midden van waar ze niets dragen????
Wilco 10 September 2010
Het lijkt me dat deze foto is gemaakt op de weg tussen Novalja en Simuni. Ik zelf deze zomer op het eiland Pag geweest. Het eiland doet op sommige plekken droog en dor aan (sommigen spreken zelfs van een maanlandschap). Opvallend vond ik de kilometers lange stenen muren welke de weilandjes moesten afbakenen. Deze muurtjes waren opgebouwd van grote keien en lagen los op elkaar. Zeer wonderlijk gezicht en ik heb de bedoeling ervan niet geheel begrepen. Verder hebben wij (mijn gezin en ik) het uitstekend naar de zin gehad. En Marco heeft gelijk: er zijn daar plaatsen waar ze helemaal niets dragen!
Jeroen 10 September 2010
@Marco, wat betreft de spelling heb je gelijk. Het eerste commentaar gaat echt helemaal nergens over, kinderachtig hoor!!!!!
Elvira Taelman 10 September 2010
Schitterende foto!